2777
2789
عنوان

انتخاب برای ازدواج

100 بازدید | 22 پست

دختری که دوست دارم رو هم مادرم هم مادرش و هم خواهرش بهرخاطر توقعات زیاد دختره مخالفن که من باهاش ازدواج کنم، به نطرتون به حرف بزرگتر گوش کنم یا مسیرمو ادامه بدم؟

از پس توقعاتش برمیای؟ یا میدونی در آینده نه چندان دور میتونی بر بیای؟

اگه نه پس فردا به احتمالا به مشکل میخورید 

این احتمال‌ها وجود داره پس فردا بهت حس ناکافی بودن بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم بر بیام مگر معجزه اتفاق بیفته

پس این ریسک رو نکن احتمالا این ارتباط به مشکل بخوره صبر کن با آدم مناسب خودت آشنا بشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خونه ۲۰۰ متری شمال شهر از خودم با ماشین شاسی بلند، دختره به اینا میگه امکانات اولیه

خب اگه توانشو نداری حق با خانوادته

اگه دختر خودش وضعیت مالی در همین حد داره هم حق داره با کسی ازدواج کنه که شرایطشو داشته باشه

لعنت بر علاقه

دو روز دیگه نداشته‌هاتو تو سرت بزنه حس ناکافی بودن بهت بده بازم این علاقه همینطور میمونه؟

نمیگم قطعا همچین کاری رو میکنه صرفا احتمالا