2777
2789
عنوان

حال دلم خوب شد😍

62 بازدید | 11 پست

امروز خیلی دلم گرفته بود

حال دلم خرااااب

ولی خیلی یهویی از پیشِ امام رضا زنگ زدن و گوشی رو روبه روی حرم گرفتن..

حال دلم از این رو به اون رو شد

😍

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

منم هربار میرم شارژم تموم میشه ب همه زنگ میزنم صحبت کنن باهاش

دمت گرم:))))

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکربرای منم دعا کن

حتما:))))

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زود به زود میری؟ اگه رفتی میشه برای منم دعا کنی که به حاجتم برسم؟

بیشتر وقتا هر چهارشنبه.  ینی خود امام رضا حس میکنم اگ میشد از دست من فرار میکرد🤣 هربار میرم میگم سلام علیکم من اومدم با ی عالمه اسم و التماس دعا

بیشتر وقتا هر چهارشنبه. ینی خود امام رضا حس میکنم اگ میشد از دست من فرار میکرد🤣 هربار میرم میگم سل ...

😄😄

عزیزم چقدر مهربونیی شما 

حتما به خاطر همینه که شما رو زودبه زود میطلبه مارو نه🥺

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
شما ام مشهدی هستین؟

نه عزیزم من مشهدی نیستم 

شما مشهیدین؟ مشهد هم باشی بازم باید آقا بطلبه که بتونی بری🥺 کم نیستن اونایی که مشهدن ولی سال به سال هم نمیرن زیارت 

لطفاً برام دعا کن 🥺

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔