2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شوهرماولین باری که همو دیدیم یه حلقه طلا که گفت تو خانوم خودمی منم یادگاری دارمش❤

برای منم بعد یماه یه حلقه از این گردا خریده بود انقد دوسش دارم که حد نداره حتی بعد ازدواج گفت بیا بریم عوضش کنیم یکم پهن تر از این برداریم اما من اصلا قبول نکردم اینی که دستمه همه چیزمه

من پس چرا اینطوریم اون موقع هر چی می‌خرید چند بار استفاده میکردم می‌زاشتم کنار الان یادگاری نگه میدا ...

کار درست رو شما میکنی 

منم خیلی چیزهای دیگه رو نگه داشتم ولی لباس و اینارو میپوشیدم دیگه نابود میشد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همون روزای اول برام یه عروسک گرفت هنوزم دارمش بعد از ۱۲سال الآنم عقدیم

قبول داری این هدیه یجور دیگه به چشم ما قشنگن یعنی زیباترین چیزا رو هم داشته باشیم بعدش؛باز این هدیه های یهویی و اول برامون مثل عتیقه باارزشن

نه خب بهش گفتم اینو میخوام ببافم سته کلاهه و برا اون یکی صاحب پیدا نکردم هنوز گفت چه بامزس واینا

اونی که بافتی رو کادو کن وقتی کادو رو باز کرد بهش بگو قبلا اینطوری بهت گفتم چون خواستم سوپرایزت کنم 

قبول داری این هدیه یجور دیگه به چشم ما قشنگن یعنی زیباترین چیزا رو هم داشته باشیم بعدش؛باز این هدیه ...

دقیقا من هر چیزی که از شوهرم کادو گرفتم همرو گذاشتم تو چمدون فقط یه چمدون شال و روسری دارم که یه بارم دلم نیومده بپوشم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg