2777
2789
عنوان

فن بیان

275 بازدید | 20 پست

سلام  من یک ادم به شدت درونگرایم که واسه یک تماس ساده هم استرس میگیرم و تپق میزنم..اما یک شرایط کاری پیش اومده واسم ک ازم خواستن پشتیبان تلفنی یک موسسه بشم و خب برای پشتیبان شدن خیلی سخت میگیرن،چون باید خیلی خوب صحبت کنی..همسرم اصرار کرد که برم و گفت اینکار باعث میشه استرسم ریخته بشه و بتونم صحبت کنم ولی من از وقتی فهمیدم قراره برم اینکارو بکنم هر روز تپش قلب دارم و از استرس هیچکار نمیتونم بکنم..حتی من نتونستم از مدیر عامل موسسه بپرسم حقوقش چقدره..و حالا فردا قراره برم اونجا و قلبم داره میاد بیرون..هی سرچ میزنم فن بیان که یاد بگیرم..چیکار کنم

دقیقا مثل منی 

هیچ وقت توی این کارها موفق نمیشم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون لرزش واسترس صحبت کردن ونمرین کن گلم

سعی کن خیلی مودب وازکلماتی مثل لطفا یاخواهشو..استفاده کنی

اما نه همشت سرهم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

تنها دلیلی که میخوام برم اینه ک یکم مستقل بشم و هر چقدر هم حقوقش کم باشه ولی یک پولی جداگانه داشته باشم..من حتی خجالت میکشم بهشون بگم من این کارو دوست ندارم...حالا چیکار کنم،من تا امشب فقط سعی کردم  یکم دامنه لغاتمو توی صحبت کردن ببرم بالا ولی بازم اون استرسه باعث میشه خیلی زیاد تپق بزنم

خب چیکار کنم استرسم کم بشه

تمرین کن گام وقتی تمرین کنی ونسبت مسلط باشی

سعی کن که درجمع صحبت کنی

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

اگه تلاش کنم با اینه صصحبت کنم و دامنه لغاتمو ببرم بالا دیگه استرسم میریزه؟

اره به نظرم چون اعتماد به نیستم میره بالاا

برای صبح که مصاحبه دارید سعی کنید ارتباط چشمی حتما برقرار کنید ،خیلی ریلکس به صندلی تکیه بدین

شمرده شمرده صحبت کنید (راجب خودتون ،تحصیلات ،انگیزه تون از کار کردن و سابقه کاری و غیره سوال میپرسن 

میتونین همین الان راجبشون فکر کنید)

اونا هیچی برتری نسبت به شما ندارن ،مثل شمان 

مصاحبه رو قبول بشید بعدش میتونید تمرین و فوکوس کنید رو فن بیان

برای صبح که مصاحبه دارید سعی کنید ارتباط چشمی حتما برقرار کنید ،خیلی ریلکس به صندلی تکیه بدینشمرده ش ...

مصاحبه رو قبلا رفته بودم..الان فردا باید صحبت کنم پشت تلفن

ببین عزیزم تنها راه چارت اینه که وارد اجتماع شی و با مردم ارتباط بگیری همین کار میتونه سکوی پرشی باشه برات

دوتا تماس اول برات سخته بعدش کار دستت میاد 

برات راحت میشه بعدم از پشت گوشی صحبت کردن راحت تره تا رودر رو و این براتون کارو راحت میکنه

اعتماد به نفست پایینه و احساس میکنی که با هم صحبت شدن با بقیه قراره گند بزنی یا خجالتت میشه از صحبت کردن

کلی نشخوار فکری داری ،دلت اشوب میشه که الان چی میشه ،الان چی بگم بعدش چی میشه

اولا:ادما رو برای خودتون بزرگ نکنید ،اونا هم مثل شمان

نه چیزی کمتر نه چیزی بیشتر هروقت نگاه تون این بود که این ادم فلان چیزو داره، فلان موقعیت رو داره .. و این بهتون استرس داد که آیا منو لایق هم کلامی میدونه؟ نکنه مسخرم کنه ؟..

به این فکر کنید که هیچی نیست هرچی داره برای خداست اون داده اگر اراده کنه میتونه کاری کنه که همین ادم موفق و لول بالا کنترل ادرارش رو هم از دست بده(عذر خواهی میکنم)

۲.جلوی اینه با خودتون حرف بزنید ،اگر در ظاهر عیب یا نقصی دارید بپذیرید خودتونو و عشق بدین به خودتون

۳.کلاس ثبت نام کنید مثل کلاسای هنری ،ورزشی ، بسیج .. که مجبور شید ارتباط بگیرید با بقیه (بشدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت موثر)  خودتون برید خرید،مهمونی برید ، دوست جدید پیدا کنید ..

۴.همیشه تمیز و مرتبط و خوشپوش باشید

۵.کتاب بخونید

۶. کلمات مختلفی رو یاد بگیرید که همون کتاب خوندن کمکتون میکنه 

مثلا برای احوال پرسی از کلمات متنوع استفاده کنید ،یا برای تشکر کردن ..

۷. میتونید کلیپ های سخنرانی ببینید و ازشون تقلید کنید و نکته برداری کنید 

۸. اگر تو تلفظ کردن یه سری کلمات مشکل دارید مثلا اگر ق رو گ میگید تمرین کنید رفع بشه وقتی صحبت میکنید حواستون به حرفایی که میزنید باشه ،از فعل و فاعل درست و بجا استفاده کنید توی جمله و ....

اینا رو کم کم تمرین کنید به شبه نمیشه فن بیا خوب ساخت

همه چیز به اعتماد به نفس برمیگرده اگر بالا باشه هیچی براتون سخت نمیشه

منم مثل شما بودم حتی بدتر کاملا انسان گریز بودم همش خونه بودم ،با خانواده هم در حد ۱۷/۱۸کلمه صحبت میکردم تا اینکه لکنت هم اضافه شد به حدی رسیده بودم که برای احوال پرسی هم گند میزدم😂😂

ولی خب طی یکسال طوری رو خودم کار کردم که ابجیم تعجب کرده بود میگفت تو همون ادمی که حرف نمیزدی ،همش تو اتاق بودی ؟

تجربیات خودم رو بهتون گفتم برای که من موثر بود ،امیدارم برای شما هم مفید باشه

اینم بهتون بگم اشکالی نداره اگر گاهی اوقات توی حرف زدن اشتباهی کردید یا اگر حرفی برای گفتن نداشتید ،اگر حوصله ندارید 

اگر خسته شدید اینا همش طبیعیه ،ناامید نشید❤

ببین عزیزم تنها راه چارت اینه که وارد اجتماع شی و با مردم ارتباط بگیری همین کار میتونه سکوی پرشی باش ...

خییلی مممون واقعا حرفاتون تاثیر گذار بود حتما اجراش میکنم:))

مصاحبه رو قبلا رفته بودم..الان فردا باید صحبت کنم پشت تلفن

چون اشنایی ندارید و اولین باره دارید تجربش میکند استرس و هیجان دارید طبیعیه 

چند بار که تکرار بشه براتون عادی میشه و استرستون هربار کم و کم تر میشه

خوب گوش کنید و بعد جواب بدید ،سعی کنید لهجه نداشته باشید ، جایی باشید که انتن خوب باشه قطع وصل نشه تماستون

احوال پرسی رو خوب شروع و خداحافظی رو خوب تموم کنید

قبل تماس اب بخورید و حین صحبت کردن هروقت احساس کردید دهنتون خشکه سریع یکم اب بخورید

ببینید موقع حرف زدن اگر راه برید اروم ترین یا نشستن

قبلش چیزایی که نیازه بگید رو یه کاغذ بنویسید اگر زمانی چیزی یادتون رفت بگید

تهششششش اینه که خدایی نکرده قبول نشید 

خودتون رو خیلی اذیت نکنید