2777
2789
عنوان

شوهرم زور میگه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 61 پست

تازه ۲۶سالشم هست..اما انگار ۳۵سالشه

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک یکی از بچه ها چند سال پیش استارتر رو مسخره کردم که با داشتن یه بچه کوچیک مجدد باردار بود. ...

اخ عزیز دلم چقدر ما زنا باید ب خاطر نی نی سختی بکشیم بودنش ی جور نبودنش هم ی جور

😄😄😄😄😄

😂😂😂😂😂😂حرف که میزنه باید بهش بگی دو دیقه حامله نشو ببینم چی میگی 😂😂😆😆

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
اخ عزیز دلم چقدر ما زنا باید ب خاطر نی نی سختی بکشیم بودنش ی جور نبودنش هم ی جور

ببخشید پستم رو حذف کردم ترسیدم ناراحت بشین.

من برای بچه اولم هم شوهرم اذیتم کرد که برو سقطش کن و..

اخه همون هفته اول بعد عروسیم باردار شدم سر هر دو تا بارداریم شوهرم زجرم داد

شوهرم گفت شرط ادامه تحصیل وپذیرش کار درشیفت اضافه، گرفتن پرستاربچه تا یکسالگی و بزرگ کردن خونه و رفتن یکی دوسفر گرون به بهانه تغییر روحیه خسته ازبچه داری را براش گذاشتم فعلا دیگه چیزی نمیگه اما میشناسمش همه را انجام میده تا بهانه نیارم ولی خوبیش اینه چندسالی طول میکشه ومن یه کم نفس میکشم

سراسر زندگی من معجزه بود