2777
2789
عنوان

شوهرم زور میگه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ببین بنظرمنم ک خوبه تو تا اقدام کنی بخاد دنیا بیاد بچه ات میشه ۴ساله اونوقت وقت خوبیه...چون اگ‌بره مدرسه بعد بخوای یه نوزاد به جمعتون اضافه بشه خیلیییی سختتره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بنظرم بیار سخت نگیر. با هم بزرگ بشن بعدها خونه خودت خلوت میشه و پشیمون میشی. در ضمن اقدام کن معلوم نیست همون ماه اول بشه یا نه. 9 ماه هم طول میکشه تا به دنیا بیاد. و تا اون موقع بچه ات هم از آب و گل در میاد

وای اینارو گفتی یاد یه چیز افتادم.شوهرم ی فامیل داره..یه بچه چهارساله داره..یه بچه سه ساله..الانم شیش ماهه بچه سومش بدنیا اومده خبر داده چهارماهه حامله اس!!!!!😨😨😨

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه