2777
2789
عنوان

تالار عروسی نداشتم

3723 بازدید | 126 پست

سلام

من دو سال پیش تو سن ۳۵ سالگی عروسی کردم،همسرم مرد خیلی خوبیه و کارمنده، بخاطر زندگیمون دوشیفته کار میکنه تا بتونه خرج کرایه خونه و زندگیمون بده،خیلی مهربون،چشم پاک،در حد توانش دست و دلباز،با درک و شعور،خیلی دوسم داره

ولی چون خانوادش مخالف من بودن کوچکترین حمایت مالی تو هیچ موردی نکردن و همسرم ب تنهایی برام خرید نامزدی و عروسی کرد،چون دستش تنگه نتونست تالار عروسی بگیره،ولی بهترین لباس عروس برام اجاره کرد،بهترین آرایشگاه رفتم و آتلیه چنتا عکس یادگاری گرفتیم،البته بدون کلیپ و فیلم برداری

الان وقتی کلیپ عروسی بقیه رو تو اینیستا میبینم یا تالار عروسی فامیل میرم میبینم اونقد تشریفات دارن و چنتا فیلم بردار اومده ناراحت میشم

شما جای من باشین ناراحت میشین 

دیگه الان ناراحت بودن چیزیو درست نمیکنه که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نداشتم. برو خدارو شکر کن که فقط حمایتش نکردن. مال من جیبش رو هم جوری خالی کردن که کوچکترین کارهای لازم رو هم نتونه انجام بده.

غصه نخور بزار  وقتی اوضاع خوب شد سالگرد ازدواج یا جشن برا بچه و از این چیزا بگیرین. اوه عمر طولانی و آنقدر جشن بگیری که از دلت دربیاد

من عروسی نگرفتم دوران کرونابود و یه جشن ساده خودمونی مثل جشن تولدحسرتش همیشه باهامه مثل بقیه حسرت ها ...

بله عین شما،ی جشن کوچیک تو خونه ک مامانم گرف و با گوشی فیلم برداری شد

منم نداشتم. برو خدارو شکر کن که فقط حمایتش نکردن. مال من جیبش رو هم جوری خالی کردن که کوچکترین کارها ...

جشن تو خونه مامانم گرف برام در حد ۳۰ نفر،منم با لباس عروس اومدم،فقط تشریفات تالار نداشت

پولای شوهرتو جمع کن به سرمایه ده ساله مثلا تبدیل کن

ی عروسی فول لاکچری اگه دوست داشتی به عنوان سالگرد ازدواج بگیر

حالشو ببر

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
مآل منم همینجوری بود. اصل شوهرته که خوبه.

آره شکرخدا،هرکاری تونست برام کرد،حتی من لباس عروس ارزون میخواستم ک زیاد تو خرج نیوفته،ولی تن پوش اول برام اجاره کرد گف حداقل اینو میتونم کاری کنم ک حسرتش رو دلت نمونه

درکت میکنم عزیزم حق داری ناراحت شی 

ولی به ویژگی های خوب همسرت و زندگی خوبتو اینکه چقدر دوسش داری فکر کن💜

اینکه زندگیه خوبی داری مهمترین چیزه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره