2777
2789
عنوان

کادو برای

94 بازدید | 20 پست

پارسال خیلی اتفاقی یکی از دوستای دوران ابتداییم‌رو پیداش کردم و شماره هامونو بهم دادیم وقتی اومدم خونه نشستم پای چت با دوستم و اونم منو دعوت کرد که برم خونش اینم بگم که ازدواج کرده و منظورش خونه خودش بود منم بخاطر درسا و کنکور گفتم الان نمیتونم و بعد اینجور مسائل...

خلاصه گذشت و من به هزار و یک دلیل بهش پیام ندادم که برم خونش تا اینکه خودش دوباره بهم پیام داده و مجدد دعوتم کرده 

حالا به نظر شما برای یه تازه عروس و دوست قدیمی کادو چی ببرم ک همه جوره مناسب باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من یه جعبه شیرینی یا شکلات کافیه

خب من میخوام برای بعد این همه وقت یچی بهتر و درخور تر ببرم واسش تازه از طرفیم ازدواج کرده یجورایی این کادو چند وجهیه

یه جیز تزئین قشنگ مه تو خونش بزاره یا گل مصنوعی قشنگگگگ

خودم یه بار به این نتیجه رسیدم براش یه گلدون ببرم هم قشنگه هم میتونه بع عنوان یچی تزئینی ازش استفاده کنه.منتهی نمیدونم چی ببرم قشنگ باشه و مناسب