2777
2789
عنوان

عقلتو به کار بنداز میدونی چرا

96 بازدید | 8 پست

ازدواج دیر یا زووود واسه همه هست حالا ۹۹٪

تو باید بهترین همسر رو انتخاب کنی میدونی چرا؟؟؟؟

چون اون شوهر یا زن علاوه بر اینکه میتونه عامل خوشبختی یا بدبختی خودت بشه

ژن و اخلاق و رفتار و اسم و همه چیش واسه بچه هات میمونه

به فکر خودت نیستی به فکر نسل بعدت باش🤷

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

باش 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

باش

🙌

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مهمه حتی تو دین میگن دایی بچه مهمه باید دقت کرد

حتی حیوونا هم اونایی که برترن جفت گیری میکنن والا😑

راستش خودم که خیلی برام ناامیدانه شده ازدواج دقیقا چون نمیشه باهر کسی ازدواج کرد که

هرچی هم سخت گیر باشی مطمئن باش آخرررر باب میلت پیدا میشه پس ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج غلط

هرچی هم سخت گیر باشی مطمئن باش آخرررر باب میلت پیدا میشه پس ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج غلط

ان شاالله پیدا شه نه سخت که نمیگرم میگم ازدواج درست داشته باشم به قول شما ازدواج غلط نباشه خدانکرده

ان شاالله پیدا شه نه سخت که نمیگرم میگم ازدواج درست داشته باشم به قول شما ازدواج غلط نباشه خدانکرده

یه وقتایی هم زندگی همش شانس 

الهی که بهترینا اتفاق بیفته واست♥️