2777
2789
عنوان

با پسرم دعوام شد بهم لگد زد

972 بازدید | 47 پست

دیشب با پدرش دعوامون شد من شروع کردم داد زدن پسرم بلند شد اومد طرفم که داد نزن بیخود میکنی داد میزنی یه دونه زدم تو گوشش که به تو ربطی نداره بهم لگد زد اگه باباش و دخترم جلوشو نمیگرفتن میخواست منو بزنه عوضی ازش متنفر شدم ۱۴ سالشه

خدا کافیست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶 باباش باید بجای گرفتنش همون لگدو میزد بهش تا طرز رفتار با مادرشو یاد بگیره دعوای مادر پسری در بددددددترین حالت فقط باید با بدوبیرهدتموم شه پسری که مادرشو بزنه دو روز دیگه دست رو زنو بچشم بلند میکنه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

این نتیجه ۱۴ سال تربیت و رفتار خودتونه حالا که مثل خودت باهات رفتار کرده ازش متنفر شدی؟؟ پس ببین اون ...

بخدا هر کی میبینتش میگه خیلی پسر خوب و با ادبیه مدرسه انقد ازش راضین که نگو تو خونه ام خیلی باهم خوبیم ولی خب دیشب اونم یه دفه قاطی کرد

خدا کافیست❤️

به نظرم این نتیجه نوع رفتار پدرش با شماست. اگر شما احترام همدیگرو رعایت کنید و پیش بچه ها دعوا نکنید، اونها به خودشون اجازه نمیدن این کار رو با شما بکنند

به نظرم برای تنبیه پسرتون مدتی باهاش صحبت نکنید این موضوع قطعا براش سنگین هست. الکی و نمایشی هم که شده به پدرش محبت کنید و خوب باشید تا پسرتون بدونه اگر زن و شوهر دعوا میکنند تو دلشون محبت و علاقه بهم دارند و نباید اون خودشو قاطی ماجرا کنه

مدتی روی سبک فرزند پروری تون کار کنید و مطالعه کنید