2777
2789

سلام 

شما اگه غذایی اضافه بیاد میزارید یخچال یا میریزید دور؟ 

من خیلیارو دیدم که میزارن داخل یخچال و چندروز بعد میخورن، یا میزارن فریزر

خیلیا هم میگن ماغذای مونده نمیخوریم. خوب نیس و.... 

حالا سوالم اینه.. به غذایی که از شب قبل مونده باشه میگن غذای مونده یا چندروز بمونه؟ واقعا ضرر داره؟ 

من چون نمیتونم صبح بیدار بشم و برای شوهرم غذا بپزم هرشب میپزم و میزارم یخچال، تا فردا ظهر سرکار گرم کنه و بخوره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به غذایی که چند ساعت مونده باشه یعنی دوباره گرم بشه میگم مونده

ولی تعصب خاصی ندارم که حتما نخورم یا بخورم گاهی پییش اومده میخورم حتی فریزری 

کلا غذاهام تک وعده ای میپزم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یک شب هم بمونه میشه مونده

یه شب بمونه می خوریم

برنج مونده اصلا دوست ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه مونده نیس،.این ک عادیه همه همینکارو میکنن ولی ی غذارو نباید چنبار گرم کنید خراب میشه

آره اینو میدونم. که یکبار باید غذا سرد و گرم بشه.. اگه از یخچال اومد بیرون و گرم شد دیگه نباید دوباره بزاریم یخچال برا یه روز دیگه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
کاری که شما میکنین ‌واجبه مونده محسوب میشه ولی چاره ایی نیست،من غذای چند روز مونده رو تفاله میدونم

میخام بدونم از نظر غذایی برا معده ضرر نداره؟ برنج و گوشتی که یه شب داخل یخچال میمونه و گرم میشه

من خودم همیشه یه غذایی اضافه بیاد میزارم یخچال و نهایتش تا فردا نهار یا شام میخورم. ولی الان برام سوال پیش اومد که نکنه خوب نباشه

من اغلب غذای هفته رو جمعه درست میکنم به جز برنج.تعصب خاصیم ندارم .غذای اماده و نیمه اماده هم دارم تو ...

آها

شاغل هستی؟ 

اره. والا اتفاقیم نمیوفته.فکر کردی غذا رستورانا تازس؟ البته وقت داشته باشی تازه بپزی بهتره ولی کلا ...

آره والا درست میگی، نباید سخت بگیریم👏🏻

من خودم غذا دور نمیریزم. اگه اضافه بیاد میزارم یخچال فرداش میخورم

ولی الان یه مدت هس که هرشب میپزم و میزارم یخچال برای فردا

گفتم نکنه معده هامون به هم بریزه. ما که شانس نداریم😄

میخام بدونم از نظر غذایی برا معده ضرر نداره؟ برنج و گوشتی که یه شب داخل یخچال میمونه و گرم میشهمن خو ...

دقیق نمیدونم عزیزم از یه متخصص تغذیه بپرس چون به هر حال همسر شما ناهار هاش همیشه یه شب یخچال میمونع خدای نکرده ضرر نداشته باشه

دقیق نمیدونم عزیزم از یه متخصص تغذیه بپرس چون به هر حال همسر شما ناهار هاش همیشه یه شب یخچال میمونع ...

باشه. ممنونم گلم