2777
2789
عنوان

آقایون سایت🥲کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنارش خیلی حسن منفی شده افسردگی گرفتم نمی‌کشم دیگهمیخام زودتر خلاص شم ازش

میفهمم

اشکال نداره..

بی لیاقته دیگه

امیدوارم خدا ب زندگیت ارامش و خوشبختی بده💜:)

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

معذرت

هوم اولین نفری نیستی ک اینو گفتی بی نهایت اینطوری بم گفتن درکل حس خیلی بدی میگیرم و شاید ی حس افسرده گونه از این حرفا

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

گریه نکن)سعی کن خودتو بکشی بالا ..

وقتی ادم حس سرخوردکی پس زده شدن داره چطوری انرژی داره خودشو بکشه بالا حس نخاستنت دوست نداشته شدنت تموم جون و تن ادمو میخوره 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 
‌نمیشه جوابدرستی داد. الان فقط خودت میتونی از رفتارش بفهمی. منم نامزدم خیانت کرد و جدا شدیم و سالهاس ...

خیلی گرگه بخواد گرگ باشه 

ولی مهربونی هاشم دیدم واقعاااااانااااا حتی دل نداره یه ماهی کوچولو درحال مرگ رو خلاص کنه 

کمک کردنش به بچهای کار و حتی کمک دست بودن برای خانوادم یا کلا تو هر کاری خیلی پشتمه

ولی اون کارش مغزمو داغون کرده 

نمیخواستم اذیتت کنم ببخشیدکه ناراحتت کردم

هوم مشکلی نداره

اتفاقا چون مهربونه احتمالش بیشترهممکنه خانمی که تو دردسر افتاده و به کمک نیاز داره نظرشو جلب کنه و ح ...

پس من چییییی!!!!

این دیگه آدم مهربونه حساب نمیشه 

کمک به اون باعث نابودی من میشه که

خدا لعنت کنه همه خیانت کارارو

مهربونه خیلی؟؟؟خیانت درچه حد ؟

قبلا بود ولی الان بعد از ۱۴ سال یکم بی تفاوت شده چون خیلی بحث داشتیم.

بیشتر در حد پیام بوده و من فهمیدم الان دیگه قفل گوشیش رو چند سالیه من نمیدونم‌

و واقعا آرامش بیشتری دارم

اتفاقا چون مهربونه احتمالش بیشترهممکنه خانمی که تو دردسر افتاده و به کمک نیاز داره نظرشو جلب کنه و ح ...

واقعا همسرت رو هنوز نشناختی ؟ هر چیزی ممکنه اما باهاش صحبت کن و خودت ببین جوابتو با عصباتیت میده یا نه

خیلی گرگه بخواد گرگ باشه ولی مهربونی هاشم دیدم واقعاااااانااااا حتی دل نداره یه ماهی کوچولو درحال مر ...

برای سرپوش گذاشتن روی خلاها و عذاب وجدانشونه از منی ک ۱۵ ساله این ادم ها رو نفس کشیدم بپرس

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود