2777
2789

سرم ویتامین سی بیواکوا

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیار

آب برنج

بخور سرد

آبرسان

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

ماسک برنجاول خوب برنج رو میشوریمیزاری بپزه تا شفته شهبعد له میکنی و گلاب و عسل میریزییکم تاثیر داره

ممنون  

انقد از این ماسکای طبیعی دوست دارم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات 

صورتتو با روشور یا همون سفید اب بشور از این نرما بخر یکم له کن بمال ب پوست صورتت یکم ک ماساژ دادی صورتتو بشور

شبا سرم ویتامین سی بزن اسمش BloAoUA قیمتشم بالا نیست عالیه خودم میزنم 

ماسک بخر هفته ای ی بار ماسک بزار

ماهی یه بارم برو پاکسازی صورت نهایت ۴۰۰ تومن بشه ولی پوست صافو روشن میشه 

صورتتو با روشور یا همون سفید اب بشور از این نرما بخر یکم له کن بمال ب پوست صورتت یکم ک ماساژ دادی صو ...

خیلی ممنون شما نتیجه دیدین

من اره لیزرم برای موهای صورتت بری یه درجه پوستت روشن میشههمه اینا باید مداوم باشه ی روز بزنی ی روز و ...

ممنون

صورتتو با روشور یا همون سفید اب بشور از این نرما بخر یکم له کن بمال ب پوست صورتت یکم ک ماساژ دادی صو ...

سرم ویتامین c بایوآکا باعث جوش نمیشه ؟ من پوستم خشکه بزنم اوکیه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

راستی قیمت این سرم بایواکا چقدره‌؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من پارسال ۱۵۰ گرفتم هنوز تموم نشده روزی چند قطره میزنم ب پوست حجمش زیادهالان نمیدونم چند شده

برای پوست خشک مناسبه ؟

باعث نمیشه که جوش بزنه طرف ؟