2777
2789

واسه کوکو سیب زمینی پخته.

واسه کتلت خام.

زعفرون خیلی خوب میشه تو کوکو

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اول سیب زمینی خامو رنده میکنم و ابشو میگیرم

پیاز رنده میکنم و ابشو میگیرم. سه تا حبه سیر رنده میکنم. فلفل سیاه و زردچوبه و پودر آویشن و مقدار خیلی کم زیره سبز ساییده شده میریزم توش

طعم و بوش خوب میشه 

من برای کوکوی سیب زمینی خام سه تا سیب زمینی خام رو رنده میکنم یه پیاز متوسط رنده میکنم اب پیاز رو توی کوکو حتما باشه یه حبه سیر رنده میکنم با یه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه اگه دوست داری دو قاشق پنیر پیتزا رنده شده همه رو مخلوط و تو تابه روغن داغ یدفعه ای میریزم و درش رو میذارم یه طرفش که برشته شد برمیگردونم و برش میدم منتظر میمونم طرف دیگه برشته بشه نوش جان فقط روغنش رو کم میریزم که خیلی چرب نشه

برای کوکو سیب زمینی پخته دو یا سه تا سیب زمینی ابپز میکنم بعد از اینکه خنک شد رنده ریز میکنم یه حبه سیر توش رنده میکنم تو یه پیش دستی یه پیاز متوسط رنده میکنم اب اضافی پیاز رو دور میریزم و پیاز رو بهش اضافه میکنم نمک و فلفل و زردچوبه و اگه دوست داری دو قاشق پنیر پیتزا اضافه میکنم و با یه تخم مرغ مخلوط میکنم و تو تابه روغن داغ یکی یکی مثل کتلت سرخ میکنم نوش جون

واسه كوكو سيب زميني سيب زميني رو ميزارم كامل بپزه بعدش پوست ميگيرم

قشنگ رنده ميكنم سيب زميني رو 

جداگونه يه پياز رو رنده ريز ميكنم قشنگ آب پياز رو ميگيرم بعد ميريزم پيازو تو سيب زميني بعدم تخم مرغ خام و ادويه نمك فلفل و زرشك ميريزم توش مخلوط ميكنم با هم و بعدشم سرخ ميكنم

همه خيلي دوست دارن طعم كوكو سيب زميني هاي منو