2777
2789
عنوان

بعضی وقتا به طلاق فکر میکنم

270 بازدید | 25 پست

خسته شدم نمیدونم چکار کنم دلم گرفته شوهرم اصلا پول نداره مدام بی پول هست دیگه نمیتونم صبر کنم دیگه دارم به طلاق فکر میکنم من خودم خونه خریدم و شوهرم هیچ کمکی نکرد فقط و فقط قسط داد ماشین هم خریدم و فقط یکمی پول داد تقریبا یک سوم الان واقعا خسته ام کسی بوده اینجوری باشه چکار کرده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چی داری؟ خونه ماشین به نامته؟ بهش وابستگی اینا داری یا ن؟

دوتا بچه دارم وابستگی هم دارم 

همه چی بنام خودمه 

الان حتی پول یه پالتو نداره 

یا یه شلوار خوب برا بچه ها  

خیلی خسته شدم از بی پولی 

وااا اشکالش چیه مگه زن و شوهر یکی نیستن؟؟؟خونه و ماشین ب اسم خودته؟

بله به اسم خودمه 

ولی اخه یه خرج کوچیک و واجب  هم مدام میگه ندارم 

دوتا بچه دارم وابستگی هم دارم همه چی بنام خودمه الان حتی پول یه پالتو نداره یا یه شلوار خوب برا بچه ...

بهش فشار بیار بره سر کار مشخص زن با عرضه ای هستی با جدایی مشکلت حل نمیشه یه کار براش راه بنداز با مدریت خودت فکر کن شاگرد و زیر دستته 

سرکار میره؟؟

بله ولی درامد انچنانی نداره در حد این که گرسنه نباشیم و لباس و ایناهم وقتی پاره بشه از سر اجبار بگیره 

شغل خودت چیه ؟

اگر تلاش می‌کنه و نمیشه که واقعا اوضاع اقتصاد خرابه 

ولی اگه تن پرور و مفت خور هست بندازش دور 

هرچند ب نظر من اگر اخلاقش خوبه بزار مثل ی سایه فقط بالا سر بچه هات باشه 

خدا قوت به تن خودت بده و زندگی بچرخون 

بچه هات گناه دارن

نظر شخصی منه