2777
2789
عنوان

موافقید⁉️

72 بازدید | 5 پست

اینو خیلی جاها دیدم...و خودم یکی از این افراد هستم

شخصی حالا چه پیر چه جوون بر فرض امثال حساس هست،بد غذا هست،زود به دل میگیره،کینه ای هست،اشکش دم مشکشه،دوری میکنه از جمع ویا هر کدوم از این موارد

تا چنین قضیه ای پیش میاد مدام میگن خب فلانی بی عرضه هست...اصلا شناخته شده هست به این اسم...آدم چرت و مزخرفیه...و مدام هیت پشت هیت...چرا هیچ کدوم از این افراد سعی نکردن یکبار بجای طعنه زدن و ابراز تنفر به فلانی برای دوستی با فلانی هرچند به ظاهر علامت بدن؟شاید اصن فلانی بخاطر این که همه ازش خوششون نمیاد دست به چنین کاری زده...شاید فلانی فقط بخاطر یک بار خطا اعتماد همه رو از دست داده

اصلا چرا فلانی؟خودم رو مثال میزنم...همیشه و همیشه مادرم معتقد بوده کینه ای هستم.زود رنجم و....بخاطر این ویژگی خیلی تحقیر شدم و توهین ها شنیدم.اما یکبار از زبان مادرم نشنیدم که خب کیمیا حساس هست و بخواد با زبان مادرانه من رو راهنمایی کنه که این اخلاق تو شایسته تو نیست!

از بس این حرفا رو می‌شنوم حس میکنم کسی بهم اعتماد نداره...روز به روز تنها تر میشم

میخواستم بگم..اگر حتی فرضا شخصی رو می‌بینید که آدم بدی هست...اول این که خودش دوست نداشته بد باشه..دوما از اول بد نبوده...شاید اگر یکبار لبخندی نصیبش میشد اصن اون آدم خوبه ماجرا بود...

نظرتون قشنگا؟🌱

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چه قشنگ منو توصیف کردی

قشنگم❤

تو کدوم یکی از این شخصیت ها بودی؟🙂

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کینه ای و مغرور و گوشه گیر کلا تو جمع نمی‌رم زیاد مگه مجبور باشم

شاسد اگر یکبار...فقط اگر یکبار بهمون فرصت میدادن

اصلا این القاب رو به خودمون نمیخریدیم

خب کدوم آدمی دوست داره تو جمعی حاضر شه که فقط با این حرفا میشناسنش؟