2777
2789

کاراموزی حسابداری میخوام برم ، طبیعیه که دوران کارآموزی بیمه نکنن؟ کسی اطلاعی داره؟ بعد کلا چیکارا کنن یعنی کلاه سرم دارن می‌ذارن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي داره بعضي جاها بيمه ميكنن بعضي جاها تا مدتي نهولي خب قرار هست بعدش چي بشه بهت چي گفتن؟

فردا قراره برم مصاحبه از نزدیک حرف بزنم چیکار میکنن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
قبلا سابقه كار داشتي؟ رشتت و مدركت چيه

نداشتم دانشجوام هنوز مدرکم حسابداری 

نداشتم دانشجوام هنوز مدرکم حسابداری

با ديپلم داري ميري سركار؟

از شماره ١٤٢٠ تامين اجتماعي مشاوره بگير 

ببين مثلا شغل كمك حسابدار ميتوني داشته باشي با توجه ب تحصيلاتت؟ و شركت برات بيمه بفرستن و راهنمايي بگير كه براي كاراموزي هم بيمه حساب ميكنن

با ديپلم داري ميري سركار؟از شماره ١٤٢٠ تامين اجتماعي مشاوره بگير ببين مثلا شغل كمك حسابدار ميتوني دا ...

ترم پنج هستم درواقع کاردانی رو دارم فعلا ،ممنون عزیزم

بهت حقوق ميدن يا بدون بيمه و حقوق؟

احتمالا یه مقدار بدن نمیدونم فردا قراره بفهمم

خوبه از الان ميري دنبال كار تجربه كسب ميكني

اگه شركت و جاي معتبري هست ك جاي پيشرفت داره و ميدوني بعدش ميتوني همونجا كار كني ارزشش رو داره كه بري

منم كلي سابقه كار اين مدلي بدون بيمه دارم و پولي ك فقط اندازه كرايه بود

كار رو ياد بگيري ارزش داره

ولي ديگه بعدش ك ليسانس گرفتي حتما جايي برو ك بيمه داشته باشه

خوبه از الان ميري دنبال كار تجربه كسب ميكنياگه شركت و جاي معتبري هست ك جاي پيشرفت داره و ميدوني بعدش ...

ممنون عزیزم ♥️ خیلی لطف کردید دعا کنید برام خوب باشه

خوبه از الان ميري دنبال كار تجربه كسب ميكنياگه شركت و جاي معتبري هست ك جاي پيشرفت داره و ميدوني بعدش ...

اره بعدا باز راحتتر میتونم جای دیگه استخدام شم بالاخره تجربه کاری به حساب میاد