2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🥲سال کنکور

49 بازدید | 5 پست

بچه ها من امسال کنکوری ام رشته ام انسانیه تو خونه راحت میتونم بخونم ولی وقتی میرم مدرسه کلی زمان از دست میدم اصلا انرژی ندارم بعدش برا خوندن مدرسه ام دولتیه چیکار کنم ک به نرفتنم گیر ندن؟چن روز نرفتم هی زنگ زدن ک باید بیای و فلان 

تروخدا راهی دارین؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ی دکتر آشنا پیدا کن بگو واست بیماری بنویسه

تا چند وقت میتونم مرخصی بنویسم؟شک نمیکنن؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
تا چند وقت میتونم مرخصی بنویسم؟شک نمیکنن؟

یچی بنویسه ک هرچند روز تری مدرسه دیگ مثلا میگرنی چیزی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

یچی بنویسه ک هرچند روز تری مدرسه دیگ مثلا میگرنی چیزی

مرسی 🥲ک جواب دادی