2777
2789
عنوان

از کنکوری آزمون بزن😇

149 بازدید | 7 پست

لازمه قلمچی ثبت نام کنم؟

میگن آزمون‌های آزمایشی، مافیای کنکورن و نباید بهشون پول داد

اگر آزمون ثبت نام نکنم چی میشه؟

خودم توی خونه آزمون بدم؟

سلام دوست گلم.🤗

فاطمه هستم، دانشجوی پزشکی، رتبه ۹۵۰ کنکور ۴۰۲ و مشاور رشته تجربی

قراره با هم به سوالاتی که شاید توی ذهنت باشن جواب بدیم.

آیا آزمون دادن واقعا لازمه؟ اصلا هدفمون از آزمون دادن چیه؟ به چند موردش اشاره میکنم👇🏻

#اهداف درسی:

۱) آزمون می‌دیم که ببینیم مطالبی که توی دو هفته‌ی گذشته خوندیم، چقدر مفید بودن. آیا روش مطالعه‌م خوبه یا ایرادی داره؟ ساعت مطالعه و تعداد تستم کافیه؟

۲) آزمون میدیم که منظم تر و با سرعت بیشتری پیش می‌ریم. هر آزمونی برای خودش یه برنامه راهبردی داره که نشون میده آزمون هر تاریخی، دقیقا از چه بودجه بندی هست. و وقتی تو مجبور بکنی خودت رو که به اون بودجه بندی برسی، هم می‌تونی یه سری نقص های مطالعه رو مثل کندخوانی برطرف کنی و هم خودت رو مجبور به مطالعه کردن بکنی.

۳) آزمون می‌دیم که با دیدگاه طراح ها و نکات جدید آشنا بشیم. البته یه بخش زیادی از این مسئولیت گردن کتاب تستاتون هست ولی تا وقتی آزمون ندین، نمی‌تونین با دیدگاه طیف گسترده ای از طراح ها آشنا بشین و حتی توی دوران جمعبندی، توصیه‌م اینه که از همه‌ی موسسات یکی دوتا آزمون بزنین که دیگه تست ندیده نمونده باشه

۴) آزمون میدیم که خودمون رو با خودمون و بقیه مقایسه کنیم و ببینیم کجای راه وایستادیم

#اهداف استراتژیک

۵) آزمون میدیم که یاد بگیریم آزمون بدیم. یعنی بتونیم تحمل کنیم که ۳ ساعت پشت میز مدام بشینیم و از فسفرای مغزمون استفاده کنیم و خسته نشیم.

۶) آزمون میدیم که توی جو آزمون قرار بگیریم و تا کنکور، بارها شرایط کنکور رو واسه خودمون شبیه سازی کرده باشیم.

۷) آزمون می‌دیم که استراتژی شخصی آزمون دادنمون رو پیدا کنیم و بدونیم که مثلا اگر توی دفترچه دوم، اول بریم سراغ فیزیک بهتر نتیجه میدن یا اول شیمی رو حل کنیم.

دیدی؟ غیر ممکنه یه نفر بدون ثبت نام توی آزمونی، بتونه نتیجه‌ی دلخواهش رو بگیره. البته قصد من تبلیغ هیچ موسسه و آکادمی نیست و تو میتونی با هر آزمونی که راحتتری و دلخواهت هست، پیش بری ولی

✓اولا سعی کن آزمونی که شرکت میکنی حضوری باشه چون خیلی از مواردی که گفتم، از طریق آزمون آنلاین بدست نمیاد

✓آزمونی شرکت کن که سطحش از کنکور بالاتر باشه. البته چیزی که میگم برای آزمون های در طول ساله و توصیه‌م برای آزمون های جمعبندی چیز دیگه ایه

✓حتما حتما آزمونت رو تحلیل کن. اینطوری بگم که آزمونی که تحلیل نشه، برابره با آزمونی که شرکت نکردی توش.

شاید بگی تقلب توی آزمونا زیاده، سوالات غیر استاندارده، یه عالمه آدم کلید میزنن، اعصابم خورد میشه وقتی تلاش میکنم و نتیجه نمیگیرم و...

ولی باور کن توی مسیر کنکور، خیلی وقتا انتخاب بین بد و بدتره و آزمون ندادن، بدترین کار واسه یه کنکوریه...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پسرم مدرسه نمونه شهرمونه واینکه همیشه رتبه اول یادوم کلاس رومیاره،،پارسال یازدهم بودوامتحاناتشوازهمه بهتردادبامعدل احتمالااول یادوم کلاس،،امسال دولزدهمه،،من خودمومیکشم میگم بروازمون بده، میگه اینجوری نمیتونم برای امتحان نهایی تمرکزکنم،،ازیه طرف دارم میبینم نسبت به بقیه بهتره،ازیطرفم میگم اگه ازمون نده فرداروزازهمین دانش اموزاعقب میمونه براکنکور،،توروخداواقعااگه ازمون نده امیدی بهش هست؟؟؟اگه معدل نهاییش عالی بشه ولی نتونه خوب تست بزنه امیدی هست؟؟؟

عزیزم من پسرم مدرسه نمونه شهرمونه واینکه همیشه رتبه اول یادوم کلاس رومیاره،،پارسال یازدهم بودوامتحان ...

ببینین این دوتا واقعا دوتا کفه‌ی ترازو هستن

هیچکدوم نمیتونه جای اونیکی رو پر کنه

و نمیخوام ناامیدتون کنم ولی حتی اگر معدل نهایی رو کامل بیست هم بگیرن پسرتون که کار فوق العاده سختیه، بازم نهایتا ۶۰ درصد کنکور رو دادن

و این ۶۰ درصدیه که خیلیا میتونن مثلا حدود ۵۰ درصدش رو بگیرن و خب با یکم مهارت تست زنی، ۲۰ درصد از ۴۰ درصد کنکور رو هم میگیرن و از پسرتون میزنن جلو با ۷۰ درصد کل

البته من نمیگم بیخیال نهاییا بشن اصلااااا

اتفاقا خیلی هم مهمه

ولی تا وقتی که تست زنی و آزمون دادن رو نادیده بگیرن، نمیشه به رشته های تاپ امید داشت زیاد

میتونن با برنامه ریزی درست جفتش رو به صورت موازی پیش ببرن