یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا منم از امروز نخوردم ولی نمیدونم اثرش تا کی هست چون با اون همه چیز که خوردم هنوز دسشویی نرفتم&n ...
یکم طول میکشه عادی بشی... دیگه نخور.. دکترم گفت به جاش قرص ب۶ بخورم... من چند روز دمترون خوردم ی آمپولش رو هم زدم.... واااااااای چشمت روز بد نبینه .. دو هفته دسشویی نرفتم... فکر کن ۱۴ روز... بیچاره شدم... چند روز قطع کردم و انجیر زیاد روغن زیتون آلواسفناج بامیه.... خوردم تا خوب شدم خدا رو شکر
دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ... همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
یکم طول میکشه عادی بشی... دیگه نخور.. دکترم گفت به جاش قرص ب۶ بخورم... من چند روز دمترون خوردم ی آمپ ...
وای خدا ۱۴ روووز؟؟؟؟زخم و اینا شدین شمام؟من زخم قبلی عود کرده ...میرم دسشویی با مصیبت پماد میزنم دردش ساکت میشه دوباره فردا پسفردا زخمش باز میشه میمیرم از درد ..قرص ب۶ خیلی برام تاثیری نداره ..در کل حاضرم بالا بیارم تا این درد ..بعدم دیگه انشالله افتادیم تو سرازیری ویار ..انشالله کم کم بهتر میشه تهوع
شما چجوری میخورید ؟من امروز میخوردم و سریع روش اب شکر میخوردم که نفهمم طعمسو ..اخه بوداره روغن زیتون ...
روغن زیتون منم کمی بودار بود. اصل اصل رودبار بود. شاید اوایل یه کم سخت باشه، الان دیگه عین آب میخورمش... دیگه به بوش عادت کردم. جوری نخورش که تو دهنت عین آب بچرخه. قاشق رو بذار ته گلوت و فقط قورت بده، تو دهنت نچرخون. اینجوری بوش رو هم حس نمیکنی.