2777
2789
عنوان

یبوست بارداری چرا با هیچی از بین نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست
واقعا ...الانم میترسم از بس دیروز درد کشیدم و خون فشارم افتاد کف دسشویی دراز کشیدم 

منم همش یک ساعتست دسشوییام البته ازوقتی قرصو ول کردم بهترم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

این نسخه ایی که خودم استفاده کردم

انجیر خیس شده 

آلو بخارا خیس شده

روغن بادام شیرین روزی 3 ق

4 قاشق بارهنگ با 4 لیوان آب بجوشون نبات بریز علیظ که شد خاموش کن روزی 3 تا استکان بخور

ردیف میشی

ماست و برنج قرص کلسیم و چند روزی بذار کنار

دوستان کاربر الی سابق هستم کنار اسمم دو تا ستاره بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو روز خودمو بستم به روغن زیتون با هر چیزی روغن زیتون میخوردم با اینکه بدم میومد خوب شدم زودتر ...

روغن زیتون عااالیه.  ضمنا تو وان آب گرم بشین اونم خوبه.دکترم گفت.همش دعاش میکنم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
تو بارداری اسکال نداره اب گرم؟

من باردار بودم و بهم گفت.

البتهههه شکمت رو زیر آب نبر. فقط کمر به پایین  

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یبوست من با هیچی از بین نمیرفت

ظرف آلو میذاشتم جلوم و مبخوردم ولی فایده نداشت

گاهی تو توالت اشک میریختم دیگه

بعد به حای قرص آهن ایزی آیرون خریدم خوردم

بسته اش 30 تومنه

عالیه عااالی

کلا من قبل بارذاری هم یبوست داشتم ولی الان هیچ مشکلی ندارم 

فک منم تو این قرصا مسهل داره

من اوایل هر روز صبخ یک قاشق روغن زیتون اصل و شب هم یک قاشق میخوردم. قاطی غذا و سالاد نه هااا... خالی ...

نیمه دوم بارداری، صبح دو قاشق و شب دو قاشق خوردم.... برای منی که همیشه یبوست داشتم عاااالی بود....

البته حالا رنگ پوست دخترم هم به شدت از من و پدرش روشنتر و شفاف تره... اینقدر که خیلی ها بهم میگن بچه شاید تو بیمارستان عوض شده!!!!!

حتما امتحان کن...

عزیزم منم خیلی مشکل داشتم.. مجبور  شدم دمترون رو قطع کنم... الان بعضی وقت ها نصف قرص فقط میخورم... تحمل تهوع بهتر از یبوسته

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

عزیزم موثرترینش انجیر خشک رو بذار دو سه ساعت خیس بخوره...  خودش و آبی که توش هست رو کامل و جرعه جرعه بخور...روزی دو بار عالیه...

برای نی نی هم تازه خوبه چون برای کبد خوبه.👌 

دخترم همه ی دنیای منه  

منم انجیر خشک خیس خورده رو با آب میریختم تو مخلوط کن سر میکشیدم.. همین آخر جواب داد

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم منم خیلی مشکل داشتم.. مجبور  شدم دمترون رو قطع کنم... الان بعضی وقت ها نصف قرص فقط میخورم ...

دقیقا منم از امروز نخوردم ولی نمیدونم اثرش تا کی هست چون با اون همه چیز که خوردم هنوز دسشویی نرفتم