سلااام دوستان من همین الان عضو شدم .
یه سوال داشتم چن روزه انقد بهش فک کردم رسما خل شدم
من دو هفته قبل اینکه پری بشم لکه داشتم ینی همون لکه بینی. فک کردم مثلا شروع پریودمه گذشت و تموم شد پری هم نشدم تا اینکه شنبه همین هفته که گذشت واقعا حالم بد شد حالت تهوع شدید داشتم و ب زور جلو خودمو میگرفتم که بالا نیارم (با عرض معذرت) خیلی احساس خستگی و سرگیجه هم داشتم و انقد که ضعف کردم و مجبور شدیم بریم بیمارستان اونجا سرم زدن و دو تا قرص ضد تهوع و دل درد بهم دادن
فرداش دوباره همینجوری بودم ولی بیمارستان نرفتم فک کردم ب خاطر خستگیه دانشگاهه تا اینکه
فرداش طاقت نیاوردم رفتیم دوباره چون انقد که حالت تهوع داشتم داشتم غش میکردم اونجا دکتر عمومی گفت که شاید حامله ای برام ازمایش نوشت ولی اون بیمارستانی که من رفتم ازمایش بتا نداشت و ازمایش ادرار ازم گرفتن که مثبت دراومد .فرداش رفتم ازمایش خون بدم که کمتر از پنج شد ولی مشکوک زدن و گفتن دو هفته دیگه باید بیای من طاقت ندارم بخدا ینی اولش بچه نمیخاستما اما همون شب که از بیمارستان برگشتیم تا فرداش که بریم آز خون من واقعا احساس مادر بودن بم دست داد
الانم تمام علایمو دارم خیلی میخوابم حتی دیشب از 7شب خوابیدم تا 8صب حالت تهوع هم که شدید دارم یه دیقه هوس یه چیزی میکنم دو دیقه بعد بیزار میشم ازش تلقین هم نیس .وای چقد طولانی شد
دوستان من حامله م یا نه???مگه میشه آز ادراری که تو بیمارستان گرفتن مثبت باشه ولی خون منفی شه??در حالیکه تمام علایمو دارم