2777
2789
تو هم سر به سرش زیاد نزار دل به دلش بده چرا خودت پیشنهاد رفتن به پیششو دادی اونم میگفت باید یکم عشوه ...

اخه داییم و خالم میخواستن برن پیش خونوادم بمنم گفتن بیا بریم باهم منم گفتم بگم ک دارم میرم پیش خونواده

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
گفت شرمنده من مقصرم و...صبح هم صبح بخیر وحالمو پرسید منم محلش ندادم

سلام ظهر توهم بخیر چرا یه چیزی میگی که عشقت ناراحت شه من مثل برگ گل میمونم از حرفات زود پژمرده میشم من به حرفات برای نوازش خودم نیاز دارم نه ناراحتیم 

تو مرد قوی منی دوست ندارم یه چیزی بگی که مجبور شی عذر خواهی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی بگم بهش هربارم ک ناراحتم میکنه عذرخواهی میکنه و میگه شرمنده ولی باز تکرار میکنه من توقع دارم همون لحظه از دلم دربیاره ن که بزاره چندروز بعد ک فاصله گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اخه داییم و خالم میخواستن برن پیش خونوادم بمنم گفتن بیا بریم باهم منم گفتم بگم ک دارم میرم پیش خونوا ...

ببین برات نوشتم اونو بفرست هم خودتو بالا میبری هم به اون اقتدار میدی خردادیا عاشق اینن که پیش زنشون قوی باشن و ازش تعریف کنن

ببین برات نوشتم اونو بفرست هم خودتو بالا میبری هم به اون اقتدار میدی خردادیا عاشق اینن که پیش زنشون ...

خردادی داشتی تو اقوام نزدیکت؟دیوونم کرده بهش گفتم موجی هستی اینقد نمیدونی چته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره دو تا داداشام شوهر خواهر شوهرم ولی خواهر شوهرم با سیاست ببینی یکاریش کرده بعد ۲۵سال زندگی میاد زنشو میزاره روی سرش

آره دو تا داداشام شوهر خواهر شوهرم ولی خواهر شوهرم با سیاست ببینی یکاریش کرده بعد ۲۵سال زندگی میاد ز ...

چیکار کردع کاش منم میتونستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین وقتی مودش عوض شد سر به سرش نباید بزاری بعد چن لحظه برمیگرده ولی من بهمنی هستم آبم باهاشون تو یه جوب میره تو چه ماهی هستی

ببین وقتی مودش عوض شد سر به سرش نباید بزاری بعد چن لحظه برمیگرده ولی من بهمنی هستم آبم باهاشون تو یه ...

من تیری ام خیلی لجبازم فقط و مغرور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیکار کردع کاش منم میتونستم

پیش همه بهش احترام میزاره نظرشو همه جا میپرسه تو کارای سنگین از اون کمک میخاد مثلا قوی بودنش رو به رخ میکشه که این فقط میتونه باورت نمیشه شوهرش میاد میشینه به خواهر شوهرم میگه نمیخاد تو ظرف بشوری بیا پیش من بشین دلم برات تنگ شده

پیش همه بهش احترام میزاره نظرشو همه جا میپرسه تو کارای سنگین از اون کمک میخاد مثلا قوی بودنش رو به ر ...

چه عالی 

منم سعی میکنم بهتر رفتار کنم ممنون عزیزم 🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت وقتی ببینم راهنمایی هام نتیجه داده و رابطتتون بهتر شده خوشحال میشم

باز اگه نیاز به کمک داشتم مزاحم وقتت میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باز اگه نیاز به کمک داشتم مزاحم وقتت میشم

باشهمنم تو زندگیم خیلی مشکلات دارم ولی وقتی منطقی جواب شوهرم رو میدم پاشو از خونه بیرون نزاشته زنگ میزنه که اشتباه کردم منم همیشه میگم همیشه حق با منه ولی شوهر من دی ماهیه و با شوهر شما فرق داره اگه اینو بگی بدتر میکنه