2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعععع شما از کجا فهمیدی

ما اورجینال خود ترکیه رو نگاه میکنیم چون تورمی زبونشون رو بلدیم ، پارسال یه برنامه اومده بود اونجا گفت خیلی گریه کرد طفلی ، یه دختر تبریزی هم امسال اومده برنامه ی مسترشف ترکیه

ما اورجینال خود ترکیه رو نگاه میکنیم چون تورمی زبونشون رو بلدیم ، پارسال یه برنامه اومده بود اونجا گ ...

یه برنا مه هم بود برای همسر یابی بود که پسرا و دخترا میرفتن همو میدیدن اونم خیلی دوست داشتم اونجا نشون نمیده

یه برنا مه هم بود برای همسر یابی بود که پسرا و دخترا میرفتن همو میدیدن اونم خیلی دوست داشتم اونجا نش ...

نه دیگه تموم شده ، کلا ترکیه الان شده آشپزی و یه برنامه هست گم شده ها و اونایی که مشکل دارن میارن تجزیه و تحلیل میکنن همه ی کانالا همینا شدن 

عزیزم اومدم تاپیک خودت 

گفتم میخام بیام همون شهری ک اون هست چون خونوادمم اونجان بیام پیش اونا گف نه و من دستم خالیه و تو چندماه ۹۰ میلیون فقط دادم بتو واسه کارای شخصیت منم گفتم پس کو این ۹۰ تومنی ک میگی بعدم گفتم باشه چون جات تنگ میشه نمیام بعدم لیست خریدایی ک با این ۹۰ تومن برا خونه کرده بودمو فرستادم براش گف عزیزم میخای بیای بیا من مشکلی ندارم پول هم برات میزنم ولی زنگ نزد فقط پیام منم از دیشب جوابشو ندادم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

گفت شرمنده من مقصرم و...صبح هم صبح بخیر وحالمو پرسید منم محلش ندادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

بقران ک مودی هستن خردادیا باورت میشه قبلش کلی قربون صدقم رفت و گف دلش تنگمه و...بعد اینطور کرد؟ دیوونم کرده هر ثانیه یه جوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت شرمنده من مقصرم و...صبح هم صبح بخیر وحالمو پرسید منم محلش ندادم

تو هم سر به سرش زیاد نزار دل به دلش بده چرا خودت پیشنهاد رفتن به پیششو دادی اونم میگفت باید یکم عشوه میومدی بعد میرفتی