2777
2789
عنوان

سر بچم بخیه خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 43 پست
پسر منم افتاد پیشونیش پاره شد،رفتیم بیمارستان هفت ساعت موند بخیه نزدن،اوردیم خونه بردیمش حموم،خودمون ...

خیلی بیشورن دکتر پرستارا.یکی بود بچش طفلی خیلی کوچیک بود زیر یسال از استرس و نگرانی داشت میمردمادره

دکتره بی توجه بهش میرفت پیش بقیه مریضا  مادره یکم دادو بیداد کرددکتره دیگ اصلا نگاش نکرد

کیا رو ؟🧐 برای اینکه دست بچه هم بریده بودن؟ من اون روزا تو حال خودم نبودم وگرنه بیمارستان رو روی سر ...

اره.

حق داری یجوری ادم میریزه بهم 

مشکلش چی بود ک مجبور شدین عملش کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳سالشهاصلا نمیتونم بخوابم لرز بدی دارم خیلی صحنه بدی بود خیییلی

بچه منم ۳/۵ سالشه، خیلی سخته ولی روحیه خودت رو نیاز

تقریبا یکسالش بود دستش زخم شد هرجا بردیم گفتن بخیه نمیخاد! بغلم بود، کل لباسم خونی شد ولی گذشت...

خدا رو شکر امید داری که انشاالله ده روز دیگه بخیه رو میکشی♥️

برای شادی دل مادرها و سلامتی بچهایی که بیماری سخت دارن دعا کنیم🌺

اره. حق داری یجوری ادم میریزه بهم مشکلش چی بود ک مجبور شدین عملش کنین؟

مشکلش انسداد روده و فتق ناف بود 🥲 من نمی دونم چرا اون صحنه ای که بچه رو تقریبا لخت آوردن از اتاق عمل توی بخش و دیدم مثل یه جوجه داره کل بدنش میلرزه حالم دگرگون شد وگرنه عوض کردن پانسمان و ایناش برام سخت نبود خیلی 

مشکلش انسداد روده و فتق ناف بود 🥲 من نمی دونم چرا اون صحنه ای که بچه رو تقریبا لخت آوردن از اتاق عم ...

خیلی ببخشید یه مشت گاو جمع شدن دورهم فقط میگن رد کنیم بره

نگاه نمیکنن که طرف بچس سردشه  انصاف خوب چیزیه ک خیلی هاشون ندارن🥲😔

۳سالشهاصلا نمیتونم بخوابم لرز بدی دارم خیلی صحنه بدی بود خیییلی

ان شاءالله این روزا بگذره و پیشونی پسرت کامل خوب بشه، پسر منم سه سالش بود با باباش تو حموم بود، لیز خورد پیشونیش حداقل 3 سانت شکافته شد طوری که استخون پیشونیش معلوم بود، بعد از اینکه یدور از حال رفتم اون صحنه رو دیدم بردیم بیمارستان ولی آخرین لحظه خودم نذاشتم بخیه بزنن و با رضایت شخصی آوردیم خونه، با عسل و دارو گیاهی پانسمان کردیم شکر خدا خوب شد، البته بماند هربار با عوض کردن پانسمانش لرز میگرفتم و فشارم میفتاد، بزور جلوی بچم گریمو نگه میداشتم،

میگذره ولی سخخخخخت

خیلی ببخشید یه مشت گاو جمع شدن دورهم فقط میگن رد کنیم برهنگاه نمیکنن که طرف بچس سردشه انصاف خوب چیز ...

تعهد ندارن متاسفانه 

منم زیاد دیدم 

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

خیلی ببخشید یه مشت گاو جمع شدن دورهم فقط میگن رد کنیم برهنگاه نمیکنن که طرف بچس سردشه انصاف خوب چیز ...

اینا خیلی احساس ندارن انگار .اینقدر از اینا دیدن که براشون عادی شده .بعد خیر سرشون من بهترین بیمارستان خصوصی شهرمون رفته بودم.  در حال جدایی بودم بعد دارم به بچه م شیر میدم بعد عمل روی تخت ، پرستار احمق جریان رو فهمیده میاد با یه حالت بی تفاوت و چندشی میگه بچه رو بده به باباش بره . تو برو زندگی خودت رو بساز . آخرش که ۷ سالگی باید بدی به باباش از الان بده که راحت باشی 😐😑 احمق انگار داره درباره ی عروسک و اسباب بازی حرف میزنه 🙄😏😒

اینا خیلی احساس ندارن انگار .اینقدر از اینا دیدن که براشون عادی شده .بعد خیر سرشون من بهترین بیمارست ...

ای بابا همین حرف ک بده ب باباش از صدتا فحش بدتره.

مگ پیش باباش باشه اتفاق نمی افته یا پیش باباش باشه من نگرانش نمیشم 

هیچ وقت این حرفو درک نکردم

ای بابا همین حرف ک بده ب باباش از صدتا فحش بدتره.مگ پیش باباش باشه اتفاق نمی افته یا پیش باباش باشه ...

آره میگفت کلا بچه‌ی دوماهه رو بده به باباش خودت برو دنبال زندگیت . جوونی خوشگلی حیفه . حالا انگار ببخشید این مردا پخی هستن که من برای ازدواج دوباره قید جگر گوشه م رو بزنم 😑😐🙄

عزیزم خودت نمیتونی عوض کنی پانسمان رو هستن کسایی که کارهای اولیه درمانی انجام میدن ازشون بپرسی بلدن میان برات انجام میدن فقط مواظب باش عفونت نکنه که کار بدتر از این نشه

خودم چونم شکافت بخیه نزدم اول دستمال روش بود اون با موچین برداشتم چسب زخم زدم بسته شد از این لایه بردارو...هم نزدم جاش نمونده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نمیدونم ولی خوب شد گفتی میبرم همون درمونگاه بهتره

خودت تو خونه عوض کن.رفتار پرستارهای درمانگاه با من خیللللی بد بود.

پسر من صورتش سوخته بود،دلم ریش میشد دست بزنم به صورتش میترسیدم دردش بگیره،بردمش درمانگاه پرستار بیشعور اینقدر محکم پماد به پوست بچه مالید که از گریه هلاک شد،بعدم با من دعوا که تو چطور مادری هستی گذاشتی بچه ات بسوزه،همون بار اول و آخرم شد رفتم درمانگاه،خودم تو خونه کاراشو میکردم.

خیلی بیشورن دکتر پرستارا.یکی بود بچش طفلی خیلی کوچیک بود زیر یسال از استرس و نگرانی داشت میمردمادرهد ...

لعنت به آدم بی وجدان حالا تو هر شغلی که باشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗