2777
2789
عنوان

کی باردار بوده ماه اول خونریزی هم داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون اخه آزمایش دادم ولی منفی بود روز اول پریودی تخمدان چپم خیلی درد گرفت هنوزم بعضی وقتا تیر میکشه

نمیخوام نا امیدت کنم ان شا الله باردار باشی ولیدتجربه خودمو میگم برات منم ده روز انداختم عقب بعد تخمدان چپم خیلی درد گرفت و خونریزی کردم جواب از مشکوک بود اون خونریزی جایگزینی در حد ی لک هس وقتی زیاد باشه همون پریووده ولی ماه بعدش حامله شدم 

نمیخوام نا امیدت کنم ان شا الله باردار باشی ولیدتجربه خودمو میگم برات منم ده روز انداختم عقب بعد تخم ...

نمیدونم والا اخه هنوزم که پاک شدم همش انگار میخوام پریود بشم دلم درد میکنه

من خودم اول لک قهوه ایی دیدم بعد خونریزی روشن به طوری که نوار بهداشتیا پر میشد سونو واژینال هم حتی کردم چیزی نبود 

ماه بعد که باردار بودم چن تا نشونه قوی داشتم مسواک که میزدم  لثه هام خونریزی میکرد میدونی که تو زنای باردار لثه ها حجیم و پرخون میشن بعد هاله دور سینم دونه زده بوده و رنگش هم تیره شده بود خودم دینه فهمیدم باردارم از دادم مثبت بود حالت تهوع و اینا هم داشتم اما ماه قبلش که عقب انداخته بودم هیچ نشونه ایی نداشتم 

من خونریزی شدید داشتم اما کاملا بدون درد بود البته یه هفته بعد ازعقب افتادن پری ولی برای شما بنظرم پری بوده شما اقدامت رو داشته باش انشاالله که بزودی نتیجه بگیری عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
من خونریزی شدید داشتم اما کاملا بدون درد بود البته یه هفته بعد ازعقب افتادن پری ولی برای شما بنظرم پ ...

میگم سن بارداریت با همون سن پریودت که عقب افتاد میخونه یا با اون روزی که خونریزی کردی