2777
2789
عنوان

کمککککککک دارم دیووونه میشممم😭😭

553 بازدید | 21 پست

دوستان خواهش میکنم کمک کنید.کسی هست بدونه برای درمان شقاق چه پمادی خوبه من بخاطر مشکلات روده اکثر اوقات یبوست دارم و همیشه مقعدم زخمه ولی ی مدته خارش شدید گرفتم هر پمادی میزنم موقتا خارش رو برطرف میکنه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یبوستتو درمان کن

انجیر و شربت انجیر هست داروخانه ها یا عطاری ها دادن همین یبوست باعث زخم میشه و خطرناکه.

و بنظرم برو دکتر که بواسیر نسه اونوقت خدایی نکرده درد سر میشه.

تا اولشه بری دکتر با دارو و کرم و پماد حل میشه ولی به مرور ممکنه کارت به عمل بکشه هاااووا.

دکتر رنان برو

عزیزم من برا یبوست و نفخ یه چیزی میگم حتما حتما بخور شربت گل محمدی البته الان گل محمدی هم تموم شدا کا بخوای طبیعی درست کنی

تو اینترنت هم سرچ کن ببین چقدر برا روده و یبوست عالیه مفیده

وقتی میخوری بعد یکی دوساعت یه حالت مثل اسهال البته مثل اونه نه دقیقا اون برات پیش میاد و احساس میکنی کل روده و معدا تخلیه شده و تمییز شده 

شنیدم خرمالو هم برا یروست خوبه 

در کل سبزیجات فیبر دار عالی هستن 

من خواهرم مثل شما بود 

الانم بعضی وقتا همونجوره 

سعی کنیر خیلی خیلی خیلی و تو هروعده و میان وعده سبزیجات فیبر دار بخورید + شربت گل محمدی 

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...

پماد رکتول و پماد ام جی.

برو سایت داروکده اونجا مشابه همین داروهای رکتول و ام جی رو داره.

اگه اشتباه نکنم میتونن شیاف دیکلوفناک هم استفاده کنن.

اگه دسترسی به جراح عمومی نداری برو پیش پزشک عمومی چون بعضی مواقع باید انتی بیوتیک بدن.

پماد انتی هموروئید هم خوبه.

دقيقا اين مشكل منم هست باردار شدم ديگه بدتر ، تو. دسشويي گريه ميكنم 😭😭😭 ميدونم تا بعد زايما ن هم نميشه كاريش كرد حتي خجالت ميكشم به دكتر نشون بدم 😭

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

برای یبوستت هم میتونی الو بخوری روغن زیتون و اسفناج و انجیر و گلابی

داروهای شیمیایی هم میتونی 

شیف بیزاکودیل

و قرص بیزاکودیل 

و قرص رولاکس 

و شربت انجیر 

و شربت لاکتولوز 

پسیلیوم 

قرص کرچک

رو امتحان کن.

گیاهی هم میتونی رازیانه و گل سرخ شیرازی و سنا رو دم کنی بخوری.

دقيقا اين مشكل منم هست باردار شدم ديگه بدتر ، تو. دسشويي گريه ميكنم 😭😭😭 ميدونم تا بعد زايما ن هم ...

عزیزم من هم قبلا هم شقاق گرفته به همراه بواسیر یه وضعی شده بود. یعنی گلاب به روت 

میر فتم دستشویی فقط جیغ می کشیدم

انقدر ترسیده بودم به شوهرم زنگ می زدم از سرکار می کشیدمش بیاد . یه کاری واسم بکنه آخه اولین بار اینطوری می شدم.فقط جیغ و گریه و خیلی بد.بود

زمانی هم رفتم دکتر  از پماد و داروی اسفرزه و داروی گیاهی 

تا خوردن انجیر خیس خورده و الو  

ولی جواب نداد

از ترسم افتاده بودم به گیاه خواری و سالاد خوری . چون واقعا نمی تونستم دفع کنم.

واقعا یه تیکه نون میخوردم عذاب بود برام

رفتم پیش دکتر دوباره 

بهش گفتم تو یکماه 3 کیلو کم کردم . نمیتونم چیزی بخورم براش توضیح دادم 

گفت یه روز     درمیون شبا      خوراک لوبیا چیتی ازنو ع رژیمیش یعنی با کمترین ادویه حتی شده بدون رب درست کن بخور .      تا چند وقت ادامه دادم 

بعدش کلا یادم رفت من همچین مریضی داشتم 

شما انشاا... خوب می شی

ولی دوستان 

معاویه : ایا از شمشیر علی (ع) قویتر سراغ داری ... عمرو عاص : آری جهل مردم.

ولی دوستان تا جایی که شنیدم با عمل . متاسفانه بیماری عود می کنه . پیشنهاد نمی کنم. چون در اصل مکانیسم هضم و دفع بدن به هم خورده و باید فرصت داده بشه به بد ن تا دوباره این مکانیسم دوباره احیا بشه و لی      در مورد من خیلیا رو     دیده بودم که موقت بود عملشون و دوباره برگشته

معاویه : ایا از شمشیر علی (ع) قویتر سراغ داری ... عمرو عاص : آری جهل مردم.