2777
2789
عنوان

طلاهاشو برای یه‌کاری فروخته

141 بازدید | 7 پست

متخصصا بیاین مشورت 😎

یه‌دوستی دارم انگشترشو چون طلا رفته بالا فروخته می‌خواد پیج بزنه پوشاک بخره بفروشه بنظرتون کار عاقلانه ای کرده؟؟ سود میده کارش؟؟ خودش هم منصفه تو قیمتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشناسم شخصی ک دقیقا با پول طلاش مغازه زد لباس بچگونه

کار خوبیه بد نیست

برا اینکارم بنظرم لباس زیر یا اکسسوری بفروشه چون لباسای دیگ چ زنونه چ بچگونه اولا فصل داره و باید مجدد خرید کنه هرماه دوم سایز بندی ینی چون تازه کاره باید سرمایش برگرده برا همین لباس زیر و اکسسوری پیشنهاد میدم ک چون دو مورد بالا براش صدق نمیکنه گزینه های خیلی خوبی هستن

در ضمن برا بالا رفتن پیج با یه بلاگری چیزی تبلیغ کنه جوابه

...

من میشناسم شخصی ک دقیقا با پول طلاش مغازه زد لباس بچگونهکار خوبیه بد نیستبرا اینکارم بنظرم لباس زیر ...

چه‌جالب کی به‌ درآمد رسید؟

به نظرت اگر قیمتاش مناسب باشه و‌فروشش زیاد میتونه دیگ شارژ کنه هر فصل؟ چون اول کار ک مشتری انجنانی نداره هر ماه شارژ کنه

چه‌جالب کی به‌ درآمد رسید؟به نظرت اگر قیمتاش مناسب باشه و‌فروشش زیاد میتونه دیگ شارژ کنه هر فصل؟ چون ...

4ساله تو همین کاره تازه مغازه بود

تا دوسال اول هیچ خبری نیست مخصوصا انلاین شاپ باید خلاقیت بخرج بده به درامد برسه

...