وقتی بقیه رو میبینم دائم در حال تمیزکاری و اشپزی چقد برا بچه هاشون وقت میزارن مهمونی میدن مهمونی میرن میگم خوشبحالشون چه حوصله دارن من دوست دارم برم سرکار پول در بیارم ولی کار خونه نکنم البته نمیتونم برم ولی حسرت میخورم بقیه انقدر با حوصله کارای خونه رو انجام میدن اخه غذا درست میکنی به یه ان خورده میشه تمیز میکنی دو ساعت بعد انقدر ریخت و پاش میشه اصلا فایده نداره تو تاپیک دوازده نفر مهمون همه بالای صد نفر غذا میدن بعد من نمیتونم واسه خودمون دو نفر غذا درست کنم احساس بی عرضگی کردم😐😐😐😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ي كليپ تو اينستا هست ميگه علت افسردگي زنامون كار خونه بدون دريافت پول يا حتي كوچك ترين قدردانيه
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
اینکه کسی توش بی عرضه باشه بهمعنی این نیست بی فایده ترینه
هر کاری ارزش خودش و داره
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد