2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا نياز به كش دادن دارم به نظرم ..اين اقا هنوز تًو فكر نامزد سابقيه و زنش رو مقايسه ميكنه...ادم ...

نه اصلا تو فكرش نيست.من قضيه رو پيش كشيدم اونم اينجوري گفت.قضيه مال ده سال پيش بوده مال بيست سالگيش

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
اتفاقا نياز به كش دادن دارم به نظرم ..اين اقا هنوز تًو فكر نامزد سابقيه و زنش رو مقايسه ميكنه...ادم ...

خب ایشون میگه تاحالا نگفتن واسمشم نیاورده

کش دادن زیادم بنظرم بیفایدن وممکنه سردتربشه رابطشون

بالاخره مرداهم خیلی عادت به چرت گفتن دارن

اگه بخایم کش بدیم همش بایددرقهرودعواباشیم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بيچاره تا حالا اصلا حرفشو نزده بود

وقتی میگی بیچاره یعنی کاملا حق داشته! بنظرم حتی اگه شما مقایسه رو شروع کردی(که نباید میکردی) بازم حق همچین تشبیه .. نداشت

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

پس مقصر خودت بودی 

پس بهش بگو من اشتباه کردم اون سوالو تزت پرسیدم اما جواب تو از سوال من بدتر بود و واقعا بهم برخورد، اما بیا بهم قول بدیم دیگه من ازین سوالای بیجا بپرسم ازت و نه تو ازین حرفای زشت تو هرشرایطی (یعنی نه تنها تو این موضوع) از دهنت دربیاد

من بودم یه درس عبرتی بش میدادم... 

یه قهری کن که با گل و هدیه بیاد سمت تو... 

خیلییییییی حرفش بد بوده... 

شمام اصلا نباید اصلا بحث زن اول را میاوردی... خیلی اشتباه کردی اصلا اسمش را آوردی یا مسئله را مطرح کردی که بخواد تحت هر شرایطی مقایسه و حقارت و افسوس پیش بیاد... 

یه مدت حسابی سنگین رنگین باش... 

توی عصبانیت سعی کن سکوت کنی و به کلامت مسلط و مشرف باشی...

بدون هر چی میگی میتونه صد برابرش بدترش سمت تو بیاد...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

یکم کشش بدی بد نیست ،ولی همیشه باید بدونی برای این که تورو باکسی مقایسه نکنه و بهت احترام بزاره باید خودت به خودت احترام بزاری و هیچ وقت حتی نگی من بهترم یا فلانی، این حرف بهش اجازه میده چه تو ذهنه خودش چه جلوی خودت مقایسه ات بکنه.