2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست

قهرتو ادامه بده و پيگير باش 

اما 

اما 

اينو تو ذهنت منگه كن كه حرف زندگي قبلي نيار وسط

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پست قبليتو نديدم ولى بزار بفهمه حرفش زشت بوده زياد تحويلش نگير  ى مدت تا كلى معذرت خواهى كنه بفهمه ديگه عصبانيت كه جاى خود دارد ولى حتى شوخيشم نكنه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بنظرم خیلی حرفش زشت بوده!!

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

معلومه تو عصبانیت چرت و پرت گفته، اگه اولی خوب بود که نگهش میداشت و الان شما تو زندگیش نبود 

قهر کن و ناراحتیتو بروز بده چون نباید باهات اینطور حرف میزده 

اما قضیه رو کش نده 

تو ارامش زمانی که اومد طرفت باهاش اتمام حجت کن که زندگی قبلیت تموم شد و الان و تا همیشه دیگه حق نداری صحبتشو کنی، بعدشم آشتی کن و تموم 

البته حرف شما تحریکش کرده اما خییییلی حرف زشتی زده.

اون روز تاپيك زدم همه گفتن مقصر خودت بودي.خودت مقايسه رو شروع كردي!!!

يه جورايي راست ميگن تا حالا حرفي و مقايسه اي در مورد من و نامزد سابقش نكرده بود

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
یکم بذاربیشتربه اشتباهش پی ببره حرفش واقعابدبوده احتیاج داره بیشتربه خودش بیاد،لااقل گلی هدیه ای بخ ...

اتفاقا نياز به كش دادن دارم به نظرم ..اين اقا هنوز تًو فكر نامزد سابقيه و زنش رو مقايسه ميكنه...ادم رو در حد پشم فلان طرف بيارن پايين با يه گل تموم ميشه همه چي؟