2777
2789

ببر بده بیرون درست کنند 

مسخره بازی نیست اینجا بیاد دو نفر 

چیزی بگه 

معلوم نباشه واقعا درسته یا نه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یعنی چی قفل شده؟ گوگل کن پقیقا میگه چطوری درست کنی

ورد منظورت برنامه ورده یا منظورت صفحه کلیده؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ نمیشه هر چی میزنم .

عزیزم اگه گزینه edit رو تو نوار بالای صفحه سمت راست دیدی بزنی روش درست میشه

edit که سمت چپه نه ، یدونه سمت راست بعضی وقتا میاد

چن تا دلیل ممکنه داشته باشه

یکیش اینکه نیاز به لایسنس داره

از soft98 دانلود کن فعالش کن درست میشه

نتم قطع کن حینش

عزیزم اگه گزینه edit رو تو نوار بالای صفحه سمت راست دیدی بزنی روش درست میشهedit که سمت چپه نه ، یدون ...

از سافت ۹۸ گرفتم ولی نتونستم فعالش کنم چیکار کنم ؟ خیلی لازم دارم ورد رو باید سوال تایپ کنم فوری 

لطفا لایک نکنید .سپاس
از سافت ۹۸ گرفتم ولی نتونستم فعالش کنم چیکار کنم ؟ خیلی لازم دارم ورد رو باید سوال تایپ کنم فوری

نتو قطع کن، راست کلیک کن ، run بزن

بعد تو صفحه سیاهی که میاد activate کنارش یه عدد میاد

اونو بزن

نتو قطع کن، راست کلیک کن ، run بزنبعد تو صفحه سیاهی که میاد activate کنارش یه عدد میاداونو بزن

متوجه نمیشم چه جوری ینی .؟ 

من الان نصب کردم بعد کجا برم اینارو بزنم ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

اگرم نتونستی سرچ کن word پرتابل یا portable 

نیاز به نصب نداره

دانلودش کنو اجراش کن و توش بنویس 

نتو قطع کن، راست کلیک کن ، run بزنبعد تو صفحه سیاهی که میاد activate کنارش یه عدد میاداونو بزن

برم بیرون چقد میگیره درست کنه ؟ اینایی ک گفتی اصلا ندیدم نمیدونم الیته من خیلی ام وارد نیستم رشته ام چیزی دیگه س 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اگرم نتونستی سرچ کن word پرتابل یا portable نیاز به نصب ندارهدانلودش کنو اجراش کن و توش بنویس

میخام یه سر برگ امتحانی رو که برام ارسال کردن بندازم داخلش تایپ کنم توی این میشه ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس