معتادبه0قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 384 عنوان ایفون1️⃣6️⃣کدوم رنگش خوبه 66 بازدید | 10 پست من خودم ایفون ۱۵دارم ک رنگ نچراله اما قراره ایفون ۱۶بخره برام نمیخوام دیگه رنگ برذ خودم باشه رنگش رو موندم من میگم مشکی باشه ک باز دو دل هستم 1403/08/04 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11484 صورتی 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
معتادبه0قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 384 رنگش چه اهمیتی داره؟فقط مواظب باش ازت نزنن😂 نه نمیدزن بابا😀
معتادبه0قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 384 فهمیدین آیفون داره (مثلا) یا بیشتر توضیح بده؟🤨 ای خدا😔
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11484 نه صورتی ک نداره ام خب نارنجی 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9868 نه نمیدزن بابا😀 کجای کاری، چن وقت پیش اومدن گوشی یه نفر رو بزنن. طرف مقاومت کرد، خودشم بردن!🥲😂
معتادبه0قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 384 کجای کاری، چن وقت پیش اومدن گوشی یه نفر رو بزنن. طرف مقاومت کرد، خودشم بردن!🥲😂 اره خب از این اتفاق ها زیاد میفته بخاطر یع ۱۳پرومکس پسررو ده تا چاقوزده بودن 😔منم میترسم زیاد دستم نمیگیرم تو خیابون