سلام دوستان. امروز بعد از ظهر داشتیم آماده میشدیم دخترمو ببریم پارک. شوهرم رفت آشغال ها رو بزاره دم در. خودمم داشتم وسایل دخترمو برمیداشتم که از اون طرف بریم خونه مادرشوهرم. دخترم تو اتاق خواب بازی می کرد. یهو دیدم صدای گرومپ اومد از تو اتاق و بعدشم جیغ بچه ام.دخترم از رو تخت افتاده بود. بغلش کردم آرومش کنم به یک دقیقه نکشید بالا آورد. دیگه منم دستپاچه شده بودم به همسرم گفتم بریم دکتر. حالا روز تعطیل از شانس ما. بردیمش بیمارستان اطفال. بعد ساعتها معطلی دکتر دخترمو ویزیت کرد. میگم از رو تخت افتاده بعدشم استفراغ کرده. یه گوشی گذاشت رو شکم بچه و براش دمیترون تزریقی، دایمتیکون و شربت زینک نوشته. میگه اسهالم داره؟ میگم نه چطور؟! میگه هر استفراغی پشتش اسهال هست. گفتم سرش ضربه خورده ها! جواب نداد و نفر بعدی رو صدا کرد. یعنی انقدررر ناراحت وعصبانی شدم که حد نداشت. منی که سررشته ای از پزشکی ندارم میدونم باید سی تی اسکن می گرفت یا حداقل مردمک چشمهاشو بررسی می کرد. یعنی انقدر سهل انگار میشه یه دکتر مملکت؟؟؟
حالا به نظرتون شنبه دخترمو ببرم دکتر خودش ؟ یا خطری نبوده؟ آخه خونه مادرشوهرم حالش خوب بود و مثل همیشه شیطونی می کرد. در ضمن داروها رو هم بهش ندادم چون اسهال استفراغ نیست که.
لازم به ذکره دخترم ۱۵ ماهش شد امروز و هزاران بار به تنهایی از تخت بالا و پایین رفته بود قبلاً.