2777
2789

سلام دوستان. امروز بعد از ظهر داشتیم آماده میشدیم دخترمو ببریم پارک. شوهرم رفت آشغال ها رو بزاره دم در. خودمم داشتم وسایل دخترمو برمیداشتم که از اون طرف بریم خونه مادرشوهرم. دخترم تو اتاق خواب بازی می کرد. یهو دیدم صدای گرومپ اومد از تو اتاق و بعدشم جیغ بچه ام.دخترم از رو تخت افتاده بود. بغلش کردم آرومش کنم به یک دقیقه نکشید بالا آورد. دیگه منم دستپاچه شده بودم به همسرم گفتم بریم دکتر. حالا روز تعطیل از شانس ما. بردیمش بیمارستان اطفال. بعد ساعتها معطلی دکتر دخترمو ویزیت کرد. میگم از رو تخت افتاده بعدشم استفراغ کرده. یه گوشی گذاشت رو شکم بچه و براش دمیترون تزریقی، دایمتیکون و شربت زینک نوشته. میگه اسهالم داره؟ میگم نه چطور؟! میگه هر استفراغی پشتش اسهال هست. گفتم سرش ضربه خورده ها! جواب نداد و نفر بعدی رو صدا کرد. یعنی انقدررر ناراحت وعصبانی شدم که حد نداشت. منی که سررشته ای از پزشکی ندارم میدونم باید سی تی اسکن می گرفت یا حداقل مردمک چشمهاشو بررسی می کرد. یعنی انقدر سهل انگار میشه یه دکتر مملکت؟؟؟

حالا به نظرتون شنبه دخترمو ببرم دکتر خودش ؟ یا خطری نبوده؟ آخه خونه مادرشوهرم حالش خوب بود و مثل همیشه شیطونی می کرد. در ضمن داروها رو هم بهش ندادم چون اسهال استفراغ نیست که.

لازم به ذکره دخترم ۱۵ ماهش شد امروز و هزاران بار به تنهایی از تخت بالا و پایین رفته بود قبلاً.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

ببرش تا مطمئن شی بالا اورده خوب نیستتت

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی اصن نگران نباش

ولی ببر از سرش حتما یه عکسی بگیرن

حتی اگه شده الان ببر قبل اینکه خوابش ببره

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

حتما و حتما باید از سرش عکس میگرفتن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ایشالا که چیزی نیست دوست عزیز ولی این دو روزم حواست بهش باشه شبم زود به زود چکش کن و زیر نظر داشته باش چون اگه خدایی نکرده چیزی باشه دوباره استفراغ میکنه بازم ایشالا که چیزی نیست 

آره حتما ببر

ضربه به سر که حالت تهوع و خوابالودگی بیاره باید حتما بررسی بشه سی تی اسکن انجام بشه حتی موارد شدید تا ۴۸ساعت بستری میکنن که تحت مراقبت باشه

انشالله که دخترتون خوب باشه

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
خانومی اصن نگران نباش ولی ببر از سرش حتما یه عکسی بگیرن حتی اگه شده الان ببر قبل اینکه خوابش ببره

آخه الان دوباره باید ببرم بیمارستان. اونجا هم که کاری نمی کنن. تازه دو سه ساعت معطل شدیم برای ویزیتش بس که شلوغ بود. از شانس ما خورد به تعطیلات آخر هفته

آره حتما ببر ضربه به سر که حالت تهوع و خوابالودگی بیاره باید حتما بررسی بشه سی تی اسکن انجام بشه حت ...

وای نگران شدم.

آخه الان دوباره باید ببرم بیمارستان. اونجا هم که کاری نمی کنن. تازه دو سه ساعت معطل شدیم برای ویزیتش ...

اصن جایی نیس که از سرش عکس بگیرن؟؟؟