2777
2789
عنوان

خیلی همسرمو اذیت میکنم بخدا دیگه میخوام بمیرم راحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست

وای چقد غلط املایی😭

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من نصف موهامو برا رسمی شدن از دست دادم دانشجو فرهنگیان بودم انقد سر حجاب سختگیرن....

دلم میخواد بترکه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فهمیده من میخوام آزمون بدم اینو گفته می شناسمش از قصد گفته

چرا به همه گفتی اصلا؟وا

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
چرا به همه گفتی اصلا؟وا

چه میدونم از خریتم 

بخدا اینقد سادم 

هنوز هیچ پخی نشدم همه فهمیدن

چ معلم مودبی ولش کن بابا البته اینو بدون پیشرفت فقط معلم شدن نیست رسالتتو پیدا کن

الان نمیدونم آموزگاری شرکت کنم 

یا کیفیت بخشی

چه میدونم از خریتم بخدا اینقد سادم هنوز هیچ پخی نشدم همه فهمیدن

خب منبع پیدا کردن دیگه اعصاب خوردی داره؟؟؟

برو کتابفروشی  کتاب بخر بخون دیگه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خب منبع پیدا کردن دیگه اعصاب خوردی داره؟؟؟برو کتابفروشی کتاب بخر بخون دیگه

منظورم اینه از یه موسسه جزوه  بخرم 

منبع  خیلی طول میکشه 

کیفیت بخشی مال پرورشی این است

رشتم مشاورست

منظورم اینه از یه موسسه جزوه بخرم منبع خیلی طول میکشه کیفیت بخشی مال پرورشی این استرشتم مشاورست

اره من دیدم کل مباحث را کردن یه کتاب ولی خب قیمتش بالابود

اره من دیدم کل مباحث را کردن یه کتاب ولی خب قیمتش بالابود

آره