2777
2789

من  شاغلم جایی پارسال رو‌یه پسر کراش زده بودم اونم رو‌من کراش بود  

تابلو‌ بود و خیلیا فهمیده بودن و من واقعااا ازش خوشم‌میومد 

خیلییی بیصبرانه  منتظرش  بودم بیاد جلو امااا هیچوقت نیومد 

هرررروز به شوق اومدنش به شرکت میرفتم سرکار و هرررربار میدیمش کلییییی شارژ میشدم اونم همینطور امااا هیچوقت نیومد جلو و من روز به روز شکسته تر و‌غمگینتر شدم هیچوقت نفهمیدم‌چرا نیومد جلو ... 

پیجمو داشت  استوریامو‌چک‌میکرد اما نه فالوو میکرد نه لایک و نه کامنت فقط ویو ...

یه پسر با موهای بور خیلیییی روشن و مبتلا به البینیسم‌خفیف 

اون اخرا که شرکتو‌منتقل میکردیم متوحه شدم دستاش و‌پوست بدنش لک سفید داره 

تا اینکه اثاثکشی کردیم‌ودیگه هیچوقت ندیدمش 😢😢😢😢😢امروز خیلی بیتاب بودم اتفاقی دیدمش کنار ماشینش وایساده بود خیلییییی جا خوردم پیچیدم که منو نبینه و اومدم اینور خیابون از دور نگاش کردم 

حس میکنم غرورم‌شکسته اونهمه تابلوبازی اخرش هییییچ😢😢😢🥲😞😞😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به خاطر بیماریش نیومده جلو..🥺

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
تا اینکه اثاثکشی کردیم‌ودیگه هیچوقت ندیدمش 😢😢😢😢😢امروز خیلی بیتاب بودم اتفاقی دیدمش کنار ماشینش ...

پیش میاد . دنیا پر از این اتفاقاتاس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تا اینکه اثاثکشی کردیم‌ودیگه هیچوقت ندیدمش 😢😢😢😢😢امروز خیلی بیتاب بودم اتفاقی دیدمش کنار ماشینش ...

جالبه تویی که رسما بخاطر غرورت دست از علاقه‌ت کشیدی الان فکر میکنی غرورت شکسته..حالت خوبه؟

آلبینیسم نبوده ویتیلیگو بوده...اینجور افراد اعتماد به نفس کمی دارن چرا خودت پا پیش نذاشتی؟

برم‌جلو چی بگم 

به نظرت مثلا گفته شاید نه بگم بهش؟؟؟؟

تعریف نباشه من خیلیی خوشگلم همیشه محل کار کلی پیشنهاد دارم