2777
2789

خانم ها همسرم سره یه موضوعی که داشتم توی  با همکارم حرف میزدم و توی تاپیک هام هست ناراحته حالا میگه باید رمز گوشیت را باز بزاری.خوب آدم شاید با دوستش مادرش خواهرش حرفی بزنه نخاد کسی بخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و شوهر باید رمز همو بدونن

ولی نباید مدام چک کنن

از طرفی هم اگه زمانی خواستین چک کنین طرف مقابل نباید مقاومت کنه

اما خب من شعور ندارم.خیلی پیش میاد که تلگرام و اینستاشو چک کنم.کاری هم نکرده ها،ولی چک میکنم و چتاشو میخونم.

مثلا حتی در جریان عمل بیضه دوست صمیمیش قرار دارم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

چی میخوای بگی به مادرت پیامک بازی نکن تلفنی حرف بزن با خانواده ت ندی باعث بی اعتمادی میشه اگه شوهرت رمز گوشیشو نده چی چه حسی میگیری؟!البته گوشی شخصیه هر کس باید حریم شخصیه خودشو حفظ کنه ولی ولی خودت گفتی بهم شکاک شده پس گوشیو بزار در اختیارش .

زن و شوهر باید رمز همو بدوننولی نباید مدام چک کنناز طرفی هم اگه زمانی خواستین چک کنین طرف مقابل نبای ...

همون دیگه.من با خواهرم و دوستام عکس میفرستیم.حرف می‌زنیم 

الان شاید دوستت دردودلی کرده باشه با خواهرت چیزی گفتی نخوان شوهرت بخونه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن