شرمينه مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 399 عنوان تست خون خانگی ng 184 بازدید | 6 پست سلام بچه ها کسی بوده از تست خون خانگی استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه 1396/08/18 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرمينه مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 399 این تست خون برای مشخص شدن بارداری که ۷ روز بعد نزدیکی بارداری رو نشون میده
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 این تست خون برای مشخص شدن بارداری که ۷ روز بعد نزدیکی بارداری رو نشون میده عزیزم چقد عجله داری . من شنیدم بری ازمایش بدی احتمالا۷تا۱۴روزبعدازنزدیکی نشون میشه امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
شرمينه مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 399 عزیزم چقد عجله داری . من شنیدم بری ازمایش بدی احتمالا۷تا۱۴روزبعدازنزدیکی نشون میشه عزیزم من عجله ندارم امروز روز ۲۹ پری هست انجام دادم منفی بود میخواستم بدونم کسی انجام داده که مثبت باشه
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 عزیزم من عجله ندارم امروز روز ۲۹ پری هست انجام دادم منفی بود میخواستم بدونم کسی انجام داده که مثبت ب ... ولی خب تا ۴یا۵روز باید بازم صبر کن چون امکان داره گاهی پریود عقب بیفته امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 ولی خب تا ۴یا۵روز باید بازم صبر کن چون امکان داره گاهی پریود عقب بیفته ولی انشالله که بارداری عزیزم علایمی هم داری؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊