2777
2789
عنوان

همسرم بالاخره قبول کرد ولی

150 بازدید | 12 پست

بالاخره راضیش کردم که چادر سر نکنم 🥲ولی الان خودم موندم چیکار کنم 

میترسم از حرف بقیه مخصوصا خانواده شوهر 

و نمیدونم اولین باری ک بدون چادر برم بیرون چی بپوشم ...ی جوریم کلا نمیدونم چمه 😐😐من که مدتها دنبال این بودم الان 🤦🤦🤦با خودم میگم بعد عروسیمون سر نکنم ولی از طرفی میترسم نامزدم بگه تو تکلیفت با خودت مشخص نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به‌نظر من بهتره که یوهویی از چادر به حجابِ حد کم نرسید.

از مانتو پیراهنی های بلند و لباس‌های پوشیده استفاده کنید. هم محجبه‌ست هم شیک و مرتب.

پیج خانه‌ی‌حجاب و ژیک‌پوش هم چک کنید.

اگر این استایل بازم مورد پسندت نبود عیبی نداره، آهسته‌آهسته تغییرش بده. 

ولی نظر من اینه که نخوای خیلی جهشِ ظاهری داشته باشی..

وجهه‌ی جالبی نداره، ممکنه همسرت هم حساس بشه-

خودمم خسته شدم به همه جام میپیچه 🤦🤦

ما اشنامون سر پله برقی چادرش گیر میکنه از پله ها پرت میشه پایین سرش اسیب دیده بود تا یه هفته بستری بود

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀 

ما اشنامون سر پله برقی چادرش گیر میکنه از پله ها پرت میشه پایین سرش اسیب دیده بود تا یه هفته بستری ب ...

والا من قدم کوتاهه ۱۳ ساله چادرسرمیکنم هیچ جاهم گیرنکرده .پله برقی رفتم بچه هم بغل کردم تازه چادرسنتی هم هست .عاشقشم هستم .تاحالا هم نشنیده بودم کسی باچادراتفاقی براش درناک افتاده باشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به‌نظر بنده، برای اولش تو این سبک‌های بلند و آزاد انتخاب‌کن تا با واکنش و حساسیت همسرت رو‌به‌رو نشی. ...

اتفاقا خودم یا اینجوری میپوشم یا اسپرت گشاد ...بازم ممنون