بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عهههه اینه پ قضیه😡😡😡اسی عرضه داری یکی از همین رشته هایی که اه و پیف کردی قبول شو پشت کنکوریه ترشی ...
اسکل خانم من رتبم یازده هزاره هیچ کدوم از این رشته ها رو نگاهم نکردم یعنی ببخشید عنممم نیومده ترشیده هم خودتی الهی انقدر بمونی که حسرت بخوری حوالت با امام حسین باشه
اوا راست میگی بالاخره برای اسی افت داره پیش کسی ک رشتش انسانی بوده بره بالاخره تجربی داره میخونه کار خیلی شاخی میکنه🤣🤣
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
اسکل خانم من رتبم یازده هزاره هیچ کدوم از این رشته ها رو نگاهم نکردم یعنی ببخشید عنممم نیومده ترشیده ...
دوستت چقد خوند و قبول شد مدرستون تیزهوشان بود یا دولتی؟
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚