الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
اینا دم مرگ اخرش باید برن پیش یه دکتر هرچیم نابغه باشن:)))
به خانوادت بگو تورو پیش یه روان کاو ببرن نرمال نیستی
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
اتفاقا مدیریت بازرگانی و حسابداری رشته های خوبی هستن.میخوای روحیه بدی به استارتر چرا بقیه رشته هارو ...
بخدا که عالیه مدیریت بازرگانی با اون مهرش که بهت میدن میتونی حتی با کشور های خارجی هم ارتباط داشته باشی کلی پول پارو میکنی میدیرت مالی راحت تو بانک استخدام میشی اینا اصلا باور کن هنوز دقیق نمیفهمن اینا یعنی چی بعد میان نظر میدن🤣🤣