الان برو تو تموم استخدامی ها بگرد زدن استخدام منشی و حسابدار به یک منشی که به امور جسابداری وارد باش ...
عزیزم حسابدار معمولی با حسابدار حرفه ای فرق میکنه
اونو بدون تحصیلم میشه دوره دید انجام داد
ولی حسابدار حرفه ای مسلط به it و نرم افزارای خاص
بحثش فرق میکنه درآمدشم همینطور
اونی که حسابدار یه شرکت بزرگ و خفنه منشی نیست که
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
آره واقعا خدا نسل مارو منقرض کنهو همچنین خدا نسل اونایی که میان با دانشگاه قبول شدنشون اونایی که دان ...
اره خدا اونایی که پز میده هم منقرض کنه
بعد مگه ما به امثال شما گفتیم برین پزشکی که از سختیاش به ما میگین! خودتون خواستین حق هم ندارین مقایسه کنید اگه از سختیاش مینالین از اول نمیرفتین انگار از اونور بوم افتادین
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
آنقدر حسابدار دیدم بهترین حقوق رو دارن بهترین شرکت کار میکنن دردسرش هم از پزشکی کمترع 😃😃به تایم تفریح هم میرسن خواهشاً قبل از نظر دادن اطلاعات داشته باشد همین طوری از تخیلاتتون حرف نزنید