2777
2789

چی باید بهش گفت؟

بخدا اعصاب نذاشته برامون آشغال سبزی و سیر گذاشته پشت درش حرفم حالیش نمیشه ساختمانی راه در رو نداره همه میاد تو خونه ما درزگیرم گذاشتیم هیچی به هیچی چیکار کنیم واقعا؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همینطوری همه میدونستن کار کیه زنه پرووووو، بعدش بابام و مامانم با پول خودشون برا ساختمون جلو در خونمون یه دوربین وصل کردن زنه دوباره گذاشت با دوربین گرفتیمش دیگه جرعت نکرد بزارش چون همه میدونستن

❄️

ما هم همینطوری همه میدونستن کار کیه زنه پرووووو، بعدش بابام و مامانم با پول خودشون برا ساختمون جلو د ...

آخه میدونی اینجا هیچکس براش مهم نیست 

ما طبقه آخریم بوش همه میاد تو خونه ما 

خونمون پر بو سبزیه چون راه در رو نداره 

هرچی میگیم میگه مگه چیه؟

پیچ پیچه 

من نمیدونم کسی که ۷۰ سال تو خونه ویلایی بوده با چه منطقی میاد آپارتمان؟! نه خودش تو این سن عادت میکنه به آپارتمان نشینی نه ما از دستش خلاصی داریم

چه قدر بدم میاد فرهنگ آپارتمان نشینی صفر بدمم میاد از تراس و بالکنشون زیر سفره میتکونن ..بده واقعا ت ...

مشکل اینجاست که سر پیری به فکر تعویض سبک زندگی میوفتن آخه شماها ۷۰ سال تو خونه ویلایی زندگی کردین الان اومدین اینجا با پنج تا بچه و هزارتا نوه با پررویی تمام میگه صدای بچه ها بلنده!

هر روز بچه ها و نوه هاش اینجان پول آب و گاز مشترکه از حق ما دارن استقاده میکنن ۱۰۰کیلو سبزی و پیاز سرخ میکنن برای بچه و نوه و نتیجه آخرش پول دونفر رو میدن