2777
2789
عنوان

بچم سه ماهشه نکنه حامله ام یا قران

152 بازدید | 9 پست

بچه ها من دخترم ۳۱ تیر به دنیا اومد از اون به بعد ۲۰ روز خونریزی داشتم دیگه هم پریود نشدم از اونموقع 

ماهی دو بار هم نزدیکی داشتم یعنی میخوام بگم زیاد نبوده

جلوگیری هم داشتیم

امکان داره حامله باشم اخه سر دخترم سر دومین ماه بعد زایمانم پریود شدم ولی این هنوز نه

و اینکه بگم حالت تهوع و کم اشتهایی هم دارم

بنظرتون امپول جلوگیری ۳ ماهه بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول جلوگیری سه ماهه یعنی امپول سقط حتی اگه اشتباهی حامله باشی دیگه شدی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دیگه اگر باردار باشی دلت میاد سقط کنی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...