2777
2789
عنوان

اینجا کسی خودش یا همسرش طلبه هست یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 30 پست
نگران نباش برات میپرسم فقط واضح سوالاتو بهم بگو

میشه از الان ثبت نام کنم؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
یعنی حوزوی نیستی؟

عزیزم پرسیدی؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیامتو‌دیدم جانم،پرسیدم،ج داد جوابشو میزارم برات

فدات بشم خواهری 

لطف کردی درحقم🙏🏼❤⚘😘

عزیزدلم این حرفو نزن... کاری نکردم گفتن ک ن لیسانس مشاوره نمیتونه،طرح امین مخصوص حوزوی هاست.

زحمت کشیدی عزیزم 😘❤

یعنی من نمیتونم تو حوزه به صورت مجازی بخونم

جدا ز تحصیلاتم

چرا میتونیحوزه جامعه الزهرا قم مجازی داره

مرسی عزیزدلم 

زحمت افتادی❤⚘🌹🙏🏼

این چه حرفیه جانم..چرا ازمون استخدامی شرکت نمیکنی

فدات گلی

والا دارم واسه آزمون میخونم  ولی 

تو شهرمون  چون کوچیکه  هم کم  نیرو میخوان 

وهم اینکه رقابت شدیده 

منم یه بچه دارم و باردارم هستم  فک نکنم  به اونا برسم 

۹۹درصد قبول نمیشم

فدات گلیوالا دارم واسه آزمون میخونم ولی تو شهرمون چون کوچیکه هم کم نیرو میخوان وهم اینکه رقابت ش ...

🥺🥺🥺🥺🥺

الهی دورت بگردم یهو دیدی زد و شدی

تو تلاشتو بکن

من سال کنکورم شوهر کردم،همون سال فرهنگیان قبول شدم

🥺🥺🥺🥺🥺الهی دورت بگردم یهو دیدی زد و شدیتو تلاشتو بکنمن سال کنکورم شوهر کردم،همون سال فرهنگیان قب ...

فدات بشم عزیزم😍😘

خوشبخت بشی  ببین ازدواجت  چقد پر برکت بوده😍

خداروشکر  بهترین شغل واسه یه خانم  معلمیه

من جدا از حقوقش عشق  معلمی دارم😍

حاظرم هر هزینه ی کنم فقط به این شغل برسم

به همسرم میگفتم  حاظرم یه سال حقوق نگیرم فقط قبول بشم😂

فدات بشم عزیزم😍😘خوشبخت بشی ببین ازدواجت چقد پر برکت بوده😍خداروشکر بهترین شغل واسه یه خانم معل ...

عزیزدددددلم

افرین بهت افتخار میکنم

حتما برات دعا میکنم

لطفا توام برام دعا کن‌کارای ثبت نامم ب گره خورده،الهی خیر ببینی

عزیزدددددلمافرین بهت افتخار میکنمحتما برات دعا میکنملطفا توام برام دعا کن‌کارای ثبت نامم ب گره خورده ...

فدات بشم خواهری 

اگه لایق باشم  حتما برات دعا میکنم  

خدا کمکت باشه  

مطمئنم کارهات خوب پیش میره  

باردارهستم  میگن خدا دعاهای خانم باردار رو اجابت میکنه 

سر نماز حتما برات دعا میکنم😘