2777
2789
عنوان

شما بودی چکار می کردید

110 بازدید | 15 پست

سلام چندماه پیش شوهرم گفت دوست دارد پسر داشته باشد باش شرایط کردم اگه شروع کردیم تا آخر ادامه می دهیم و هزینه زیاد هم داری قبول کرد حالا من دکتر رفتم و گفت چون حتما می خواهی پسر باشد با ivfکنید دارو خوردم آمپول زدم و تخمک کشی شده ام حالا باید برو اسپرم بده و انتقال انجام بده میگید نمی خواهم و کلا کنسل این کار برای کسی هست که اصلا بچه ندارند نه ما که دختر داریم و این هزینه برای اون استفاده می کنم.  چکار کنم حال خیلی بد هم روح و روانی هم جسمی

چقدر متن ادبی بود

بنظرم حق با شوهرتونه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبله دارو و امپول زدنه شما،نمیدونست شما شروع به درمان کردی؟هزینه ی درمان و کی میداد؟

هزینه درمان تا این جا داده ولی از این ناراحت که باش اتمام حجت کردم وحلا وسط کار جا زده

بزن تو دهنش بگو مگه من مریض بودم خودمو ببندم به امپول و قرص هورمونی ،  اصلا چرا از اول قبول کردی   اون پسر میخواد خودش باید پسر زا باشه    

شوهر من میگفت فقط پسر گفتم من بچه میارم‌ هر چی خدا داد   اگر دختر شد و تو همچنان پسر خواستی برو به سلامت یه زن بگیر برات پسر بیاره من دستگاه جوجه کشی نیستم

هزینه درمان تا این جا داده ولی از این ناراحت که باش اتمام حجت کردم وحلا وسط کار جا زده

حق داری ناراحت شی.

میدونی ا‌وی‌اف چقدر به بدنت اسیب میزنه؟

چرا اگه ننیخواست از اول نگفت؟

شما ۸۰ درصد راه رفتی الان

بچه تون جنسیتش چی شد ؟ منم همسرم بشدت پسر دوسته ...🥺

مشخص نشده هنوز ، گفتم دیگه خدا به دل شوهرم نگاه کنه ولی واقعا بچه هر چی هست سالم و صالح باشه   ، سر غربالگری اول یکم مشکوک بود شوهرم از استرس خون دماغ شد گفتم دیگه نه شکری نکن هر چی بود باید برات عزیز باشه مخصوصا اگر دختر باشه چون کل تکیه گاهش باباشه