2777
2789
عنوان

درخشش جوکر بانوان و احسان علیخانی

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 58 پست

وااااا شوخی جن س یش کجا بؤد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها پس من چرا متوجه شوخیای +۱۸نمیشم؟😑😂یعنی انقدر مثبتم😂😂ولی جدی مگه کجاهاش شوخی +۱۸ داشته😂

منم سوال شد برام 😂 یا ما خیلی ساده ایم یا اونا خیلی منحرفن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اصن زنا کجا رقصیدن

منم سوال شد برام 😂 یا ما خیلی ساده ایم یا اونا خیلی منحرفن

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂

البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که یکم منحرف کننده بود ولی چیز دیگه ای رو من واقعا متوجه نشدم😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

اسکل هسن دیگه 

حالا یه متین ستوده  ادا هایده رو در آورد شانه هاشو تکون داد اینا گفتن رقصیده 

😒

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که ...

موش تو سوراخ😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که ...

من همون بازی هم متوجه نشدم🤣🤣

اسکل هسن دیگه حالا یه متین ستوده ادا هایده رو در آورد شانه هاشو تکون داد اینا گفتن رقصیده 😒

به خودشون 800میلیون بازدید داشته‍ گمون نکنم برای 30 40نفر لغوش کنن 

این فصل مردا کلا افتضاح لحظه به لحظه شوخی ج ن س ی

اما از دست رشید 😅

این فصل مردا کلا افتضاح لحظه به لحظه شوخی ج ن س ی

جدی؟

من اصلا این فصل  چیزی رو متوجه نمیشم😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️