2777
2789
عنوان

خواستگاری ک عکس بی حجاب بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 117 پست
عکس نمیدم میخوای بخواه نمیخوای نخواهاگه خیلی می‌ترسه ایراد سوختگی یا چیزی داشته باشی بگو زن از فامیل ...

بحث سوختگی نیست

منظورش سایزه ب نظرم

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما از دفتر مرجع تقلیدت سوال کن ولی تا جایی که میدونم اگه قصدتون ازدواجه اشکال نداره که دختر و پسر تا یه حدودی همدیگرو بدون حجاب ببینن.اول از نظر اخلاقی و خانوادگی به تفاهم برسین بعد ظاهرو بپسندین

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
خوب جواب دادینشاید داشته امتحانت میکردهاز طرفی ام اگه قصد ازدواجه که صورتت و قسمتی از بدن و مو رو دی ...

والا خب با مانتو هم مشخصه طرف هیکلش چجوریه دیگه

مانتو خیلی گشاد ک من نپوشیدم

ببین اگه خیلی بسته هستی من ب یارو حق میدم دوس داشته باشه بدونه موهات چطوره یا پوستت چ رنگیه😕

من بودم اگه واقعا ارزششو داشت و تایم زیادی باهاش بودم ی عکس از گردن ب بالا با ی شال ، ی عکس مث تو مهمونی بودن نشونش میدادم😕

بالاخره بحث ی عمر زندگیه و نمیشه گفت یارو هوله

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم یه چیزی شنیده یه نظر حلاله . پلک نمیزنه و نگاهشو برنمیداره که یه نظر دو دقیقه طول بکشه . قبل از نظر قطره بی حس کننده چشم استفاده میکنه . حالا موها رو ببینه زیاد هم ایراد نداره . ولی بدن نه . اون میخواد امتحانت کنهد. ببینه واقعا دیندار هستی یا ادا در میاری . 

من مامانم میگه زن داییم رفته بودن خواستگاریش مامانش گفته بهش تو اتاق روسریت درار موهات ببینم زن دایی ...

وااای🤣

یکیو شنیدم مادر پسره می‌رفته استخر دخترا خوشگل وسفید وسیقلی پیدا میکرده🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه پیشنهاد دارم اینو بگم ببین چی میگ 

بگو مادرت بیاد خونمون من با یه لباس تقریبا لختی میخام جلوش بدنمو ببینه عیب و ایرادی چیزی ک مد نظرتونه نداشته باشم

ولی خب اینک عکس بدم به شما من ادم مقیدی هستم نمیتونم

اگر بازم قبول نکرد ک فک کنم یه جای کار میلنگه