2777
2789
عنوان

خواستگاری ک عکس بی حجاب بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 117 پست

دوس پسرم تا زمانی ک خودم نخواستم 

اصلا و ابدا حرفشو نزد

از خواستگار بعیده 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۱رابطه جدی میگه نداشتهولی من نمیفهمم واقعا اگ بحث سایز اندامه از رو مانتو و هیکل طرف معلومه دیگ...

باور کن فرق داره مردا میفهمن

من و شوهرم فامیل بودیم خودش منو خاست ولی هی میگفت لاغری و چاق شو و فلان

ولی وقتی محرم شدیم با لباس مجلسی منو دید یا با لباس خونگی میگفت از رو لباس بیرون اصلا معلوم نیست بدنت انقد پره😐

میگفت بدنت ابداره فک میکردم ضعیفی😐😑😂

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واما دخترا ک راحت میفهمیم این چیزا رو

قبول کن با لباس راحت تر خیلی بهتر مشخص میشه عضلات ادم تا مانتو و بارونی و اینا

مردا تا نبینن و اندازه نزنن نمیفهمن😂

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین مستقیم نگفتولی فهموند منظورش لباس مجلسیه...جذب و اینا

چمیدونم

شما دیدیش

اینکه چطور ادمیه و لحنش چطوری بوده

شاید هم درخواستش منطقی باشه

به نظرم اگه جدی شدید برای ازدواج یه کم حق داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮