2777
2789

بیاین بگین مقصر من بودم یا زن طلا فروشه 

دوستانی که میخان بگن الکی میگم من بیکار نیستم و به عقایدشونم احترام میزارم 

روز چهارشنبه پیش بود رفتم سکه بخرم کارتمو دادم به شاگردطلا فروش در همون هین به برادرم زنگیدم بهم گفت نخر یا از جای دیگه بخر اومدم گفتم کارتمو بدین بعدا میام 

زن طلا فروشه سر رسید و گفت ما خرید کردیمو نمیتونی منصرف بشی در غیر این صورت ۴۰۰ ت خسارت بده گفتم اطلاعی نداشتم شما موجود ندارین داخل معازه کاش میگفتین 

گفتن کارتو دادی یعنی خرید قطعی و ...

اومدم برم بیرون درب صد سرقتو روم قفل کرد هر چی گفتم غذام رو گازه و کار دارم بی فایده بود شوهرش گفت بزار بنده خدا بره زنه گفت باید پول بده نمیزارم بره 

خلاصه به پلیس زنگیدم و به پدرم هر دو اومدن البته پلیس دیر اومد و من نزدیک یک ساعتو خورده ای اون تو گرفتارم کرده بود 

اونجا گرم بود و کافشنم داشتم زیپمو دادم پایین باز زن طلا فروشه دادو بیداد حرفایی که نمیشه اینجا بگمو گفت 

و کلا رفته بود تو فاز مسخره کردنو توهین و داد و بیداد 

هنوز از اون روز حالم خرابه 

کاش فیلمشو میگرفتم میرفتم اتحادیشون که مثل سارق باهام رفتار کردن در حالی که فقط تنها من از خرید پشیمون شده بودم و خودشونم اینو به پلیس اعتراف کردن 

البته خلاصه کردم و اصل مطلبو گفتم ببخشید طولانی شد 

هنوز حالم بده به شخصیتم توهین شده و از پدرمم واقعا خجالت میکشم بخاطر من به زحمت افتاد حس خود خوری گرفتم میگم چرا واسه من باید اتفاق بیوافته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش خسارتو دادی ؟ یه خاطر حس منفی که بهت دادن اعصابت خورده و گرمه رفتار مشکلی نداشته اگه از حقت دفا ...

نه ندادم ولی اینکه مثل سارق درو روم بست و توهین هنوزحالم خرابه دیگه تو اون خیابون پامو نمیزارم حس اینکه حتما مغازه دار فکر کردن سارقم حالمو خراب میکنه هنوز حالم خرابهه

نه ندادم ولی اینکه مثل سارق درو روم بست و توهین هنوزحالم خرابه دیگه تو اون خیابون پامو نمیزارم حس ای ...

آره حق داری ولی خوب کردی از حقت دفاع کردی و پول زور بهشون ندادی اتفاقا اونا باید خجالت بکشن اعتبار اجتماعی خودشونو خراب کردن 

جواب توهین هاش رو ندادی؟ 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

آره حق داری ولی خوب کردی از حقت دفاع کردی و پول زور بهشون ندادی اتفاقا اونا باید خجالت بکشن اعتبار ا ...

شاید مغازه دارا فکر کردن سرقت کردم این باعث میشه دیگه نرم اونطرفا خرید

میدادم ولی بیشتر دادو قال میکرددختر جوننی بود

به نظرم به خاطر کارش و توهیناش باید ازش شکایت میکردی

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421